Aniston

Inspiration til festivalmoden 2012

Festival kræver visse grundelementer i rygsækken.

Ekstremt festival-look fra Hamborg - Fundet på:http://lookbook.nu/look/2225473-F-what-people-think - Inspiration til festivalmoden 2012 Ekstremt festival-look fra Hamborg - Fundet på:http://lookbook.nu/look/2225473-F-what-people-think
Festivalsæsonen og den dertilhørende festivalpåklædning er snart en realitet, og dermed er tiden inde til at finde de klassiske og uundværlige festivalitems frem fra gemmerne endnu engang. 

Festivallooket vil i større eller mindre grad brede sig udover festivalarealerne de næste par måneder og blande sig med resten af modebilledet - dog med få undtagelser. 

Festivalmoden er (i modsætning til resten af modebilledet) ikke særlig tendenspræget, og grænserne for det skæve og usædvanlige er nærmest usynlige. Det hele skal som hovedregel være lidt råt, lidt tilfældigt eller impuls-inspireret - og frem for alt gennemført casual. 

Tænk grove eller rå elementer, komfortable sko, casual oversize elementer og lidt skæve og personlige detaljer - eller bare alt lige fra denim - til fine feminine kjoler, militærstøvler, bowties og hatte. 
 

Og gå efter grundelementer som:
 

 

ANNONCE

1. Denim
Denim er en ligeså udødelig klassiker indenfor festivalpladsernes areal, såvel som udenfor.

Gå efter alt fra klassiske til farverige jeans, højtaljede og korte denimshorts, skjorten (i oversize-eller herre-udgaven), vesten, jakken, kjolen - og brug dem sammen med f.eks armyjakken, en oversize cardigan eller herreblazer, militærstøvlen, bikerstøvlen, et par farverige sneakers eller bare mere denim!

Eller skab en kontrast mellem en kort og feminin sommerkjole og lidt rå denim.

2. Army-/militærelementer.
Army eller militærinspirerede elementer som armyjakken, militærstøvlerne og armyshorts – er også en udødelig festivalklassiker.

Brug dem fordi:

1.  Festivalpåklædning gerne må være rå og solid eller bare knap så fin og sar.
2.  Armyelementerne ofte er fedest i second hand-udgaven og derfor kan generhverves til billige penge – hvis dit telt skulle forsvinde i mudder eller blive sat i flammer.

Kombiner de grove armyelementer med slidt denim, og hold festival-looket enkel, casual og råt – eller brug armyjakken med en feminin sommerkjole.

3.  Gummistøvlerne
Gummistøvlerne er både et uundværligt, komfortabelt og praktisk festivalelement - som i værste fald kan redde dig fra at drukne i mudder og andet festivalsnavs.

Gå efter en basic eller afdæmpet og alsidig version, som kan kombineres på kryds og tværs med alle de andre festivalelementer. Lige fra de korte shorts til denimskjorten i oversize-eller herreudgaven, armyjakken, den lette sommerkjole eller bare et par jeans. 

4. Sneakers
Rigtig fodtøj er et must på enhver festival, og de velkendte sneakers er både enkle, casual, moderigtige, komfortable og kan sammensættes med alt lige fra jeans til korte shorts og en let sommerkjole.

Gå efter et par, som du føler dig godt tilpas i (også efter ti timer i mudder), og som gerne må blive beskidte eller i hvert fald kan vaskes!

5. Bikerstøvle
Den rå bikerstøvle har længe været en del af modebilledet og har også krydset festivalpladsernes grænse.

Brug dem som et alternativ til de sporty sneakers eller de tunge gummistøvler, og kombiner dem med diverse andre festivalelementer.
ANNONCE
6. Tanktop eller tee
Basicoverdelen er efterhånden blevet et lige så vigtigt element i festivalkategorien, som den er i resten af garderoben - og her er der ingen gældende regler. 

Den kan være alt fra oversize til figursyet, med eller uden print, slidt eller ny, mangle et ærme, være bundet i en knude, være kort eller lang eller have en plet eller et hul - bare den er afslappet. 

Brug den sammen med alt fra jeans til korte shorts, en nederdel, en oversized cardigan, herreblazer, denimskjorte, armyjakken, denimjakken, eller brug den som kjole - hvis den er lang nok. 
   
7. Kjolen
Selvom kjolen er en del af den mere feminine kategori, hører den også til på festivalpladserne - og igen holder stort set alle versioner.

Fra den lange maxikjole, til den korte version, den blomstrede, den uskyldsrene hvide, mønstrede, den farverige, den med print og alt derimellem.

Brug den sammen med de mere rå og casual elementer som armyjakken, denimskjorten/-jakken/-vesten, herreblazeren eller en oversized cardigan, så lokket bliver knap så fint og mere festival-agtigt.

8. Bandeau bh’en
Bandeau bh'en er en del af af sæsonens i øjnefaldende og dog casual accessories, som længe før denne sæson er set på både strand og festivalpladser. 

Gå efter en farverig, en mønstret, en klassisk sort eller hvid, en pastelfarvet, blokfarvet og/eller blomstret og lad Bandeau bh'en være synlig! Vis noget hud, og brug den som overdel, eller lad den være synlig under en tanktop med store ærmehuller, en gennemsigtig top/kjole eller under en oversize skjorte eller vest.    

9. Solbrillerne! 
Solbrillerne er blandt de mest ultimative rock'n'roll accessorries og dermed også et af de mest uundværlige festivalitems. 

Gå efter de klassiske rock'n'roll udgaver, de udødelige klassiskere eller de mere tendenspræget solbrille modeller som de Grease-inspirerede, de helt runde eller 3D-inspirerede. 

10. Hatten
Hatten
i både de velkendte udgaver som Trilby-hatten, strå-hatten, bowler-hatten, kasketten såvel som de mere tendensprægede eller særprægede festivalversioner er også blandt de klassiske festivalitems. 

Om det er stråhatten, bowlerhatten, Tuborg hatten (hvis den findes) eller den hjemmelavede festivalhat spiller ingen rolle - bare hatten er der (om ikke andet så for at skjule fedtet hår) og den passer!

11. Print
Multiprint, jungleprint, grafisk print eller bare print, er blandt sæsonens dominerende tendenser og passer med sin iøjnefaldende effekt, som perfekt ind i den modige festivalpåklædning.

Gå efter den printart, som passer til din stil og temperament, og brug det sammen med basic eller afdæmpet solide (ensfarvet) elementer, eller leg med print-på-print-tendensen.
ANNONCE
Enkelt, afslappet og personligt festival-look - Fundet På: http://lookbook.nu/look/860341-At-the-festival - Inspiration til festivalmoden 2012 Enkelt, afslappet og personligt festival-look - Fundet På: http://lookbook.nu/look/860341-At-the-festival

- Tilføj derefter personlige elementer, detaljer og accessorries.

Om du går all in og udlever de vildeste ideer (som billedet øverst i artiklen) eller holder det enkelt og personligt (som billedet til højre) spiller ikke den store rolle - bare det er afslappet, personligt og har en anelse rå festivalånd over sig!Find mere inspiration til festivalpåklædningen på: www.lookbook.nu (søgeord: Festival) eller http://stylegallery.com/da/ (søg på: Roskilde eller festival).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce