Aniston

Trend 2012: Denim

Denim i alle afskygninger.

Forår- og sommersæsonen er generelt en feminin sæson med utallige af traditionelle tendenser.

Men 2012's forår- og sommersæsonen byder på andet end 1920'ernes ekstravagante Charleston festlook, pastelfarver, blomstrede sommerkjoler og farven hvid.

Tendenserne involverer nemlig også de mere rå og autentiske elementer som denim i næsten alle afskygninger - og i flere denimfarver.

Fra den klassiske denimjakke til denimkjoler, nederdele, shorts, kapper, veste, jeans og denimskjorter - og gerne i et sammensæt denimlook. 

Gå enten efter enkle denimelementer og kombiner dem med andre fra den rå kategori eller miks rå denim med feminine og blomstrede elementer eller prinsessefine ting.  

Gå også gerne efter et denimdomineret look med en overdel og underdel i denim. Tilsæt afslappede elementer som en løs t-shirt eller tanktop, en bustier, et par enkle stiletter, flade sandaler, sneakers, stråhat, sort hat med skygge eller en kasket - alt efter, hvilket udtryk der ønskes. Men undgå forvaskede og matchende denim over- og underdel - så looket ikke bliver for 90'er-agtigt.
ANNONCE
 Klassiske blå jeans fra svenske Acne - fundet på: www.youheshe.com - Trend 2012: Denim Klassiske blå jeans fra svenske Acne - fundet på: www.youheshe.com

Denimjeans
En denimartikel uden jeans er uundgåeligt og klassiske jeans er et uundværligt basiselement, som altid holder - og specielt denne sæson.

Gå altid efter jeans af høj kvalitet - både denne sæson og alle andre. 

Udvid gerne jeansgarderoben med et par af forårets farverige One Green Elephant jeans, et par sorte, grå eller hvide, og kombiner dem med andre elementer i groft og autentisk denimmateriale.
ANNONCE
Denimskjorte fra mærket Monki - Trend 2012: Denim Denimskjorte fra mærket Monki
Denimskjorten
Denimskjorten har domineret i flere sæsoner og er selvfølgelig også en del af denne denimdominerede sæson. 

Denimskjorten skal være autentisk, i groft materiale og gerne i en oversize eller maskulin herremodel.

Her kan du med fordel låne din fars retroklassiker, din kærestes maskuline udgave eller gå på jagt på diverse onlineauktioner og i genbrugs- eller second hand butikker. For denim skjorten er lidt federe og personlig, når den lidt vintage-agtig.
ANNONCE
Denimvest + jakke fra mærket Monki - Trend 2012: Denim Denimvest + jakke fra mærket Monki
Denimvest + jakke
Denimvesten og jakken holder også denne sæson.

Second hand eller vintageudgaver er stadig de mest personlige - men mange af vor tids mærker har også designet nogle fine og grove udgaver. Bare gå efter de groveste udgaver og hold det enkelt.
Denimshorts fra mærket Monki - Trend 2012: Denim Denimshorts fra mærket Monki
Denimshorts i mindre grov udgave fra det svenske mærke Acne - Fundet på: www.youheshe.com - Trend 2012: Denim Denimshorts i mindre grov udgave fra det svenske mærke Acne - Fundet på: www.youheshe.com
Denimshorts
De velkendte denimshorts findes snart i utallige udgaver.

Fra den autentiske Levi's vintage-udgave, til highstreet-udgaverne, 'gør det selv'-udgaverne og de finere og knap så grove udgaver. Og alle denimshortsene holder denne sæson. 

Spørgmålet er bare, om man er til den ene eller anden eller tredje udgave.
ANNONCE
Denimkjole fra Acne - Fundet på: www.youheshe.com - Trend 2012: Denim Denimkjole fra Acne - Fundet på: www.youheshe.com
Denimkjolen
Denim kjolen (eller nedelen) er også en del af denne sæsons "denim mania" og et perfekt og simpelt alternativ til denim fra top til (næsten) tå-looket.

Kombiner denimkjolen med en herreinspireret denimskjorte og skab et mere afslappet udtryk - men fuldt ud gennemført denim-look.
ANNONCE
Forår- og sommersæsonen 2012 har fået sit modstykke til alt det fine, feminine og blomsterdominerede univers: Denim!

Tilføj en masse denim i din garderobe denne sæson, og leg med både den fine og feminine (blonder, blomster og pastelfarvet) og den grove denimtendens. Sammen eller hver for sig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce