Aniston

Multiprint og blomster

Print i alle afskygninger!

Blomster, multiprint og mønstre i alle farver, afskygninger og grafiske former er en uundgåelig tendens i de fleste forår- ogsommerkollektioner og ses derfor også flere steder og i flere kollektioner denne sæson.

Highstreet-kæder som H&M og Monki tror på de farverige print og mønstre samt blomster. Svenske Acne tror på det, danske Stine Goya tror på det, Tabernacle Twins tror på det, og jeg kunne blive ved ...

De grafiske og farverige multiprint, mønstre og blomster er nærmest blevet et synonym på forår- og sommerkollektionernes ankomst og ses i flere elementer som buksedragter, shorts, bukser, toppe, kjoler, t-shirts, tanktops, skjorter og blazere. 

Fra farverige multiprint til grafiske prints og mønstre, store eller små blomster og den sydlandsk inspirerede urban jungle print/african print.
ANNONCE
Acnes SS12 kollektion - Multiprint og blomster Acnes SS12 kollektion
Virtuel grafisk print
Svenske Acne tror på print i grafisk eller nærmest virtuel version.

En grafisk eller virtuel form for print, som minder om perlerør, der for øjnene af én danner forskellige mønstre af perler  - eller i dette tilfælde et blomster- og diamantlignende mønster.

Det grafiske print går igen i flere elementer i Acnes SS12 kollektionen - fra let transparente blazere til nederdele, maxikjoler  og toppe.

Lad dig inspirere af Acne og sammensæt det grafiske med en iøjenfaldende blokfarve eller en solid hvid!
ANNONCE
Stine Goya Carla French Balloon Kjole - Fundet på www.dr-adams.dk - Multiprint og blomster Stine Goya Carla French Balloon Kjole - Fundet på www.dr-adams.dk
Velkendt print og 99 luftballons.
Stine Goya er en af de få danske designere, som nærmest har print i alle afskygninger som kendetegn og lader det gå igen flere steder i sine kollektioner.

Fra buksedragter med print, til shorts, blazer, toppe, kjoler, badedragter etc.

I Stine Goyas SS 12 kollektion er der dog virkelig fokus på leg med print og motiver - fra klassisk feminint Stine Goya print, til mere grafiske udgaver og linjer, det gennemgående luftballon-motiv (påsat print) og denne kjole med gennemført grafisk print - med modelnavnet Carla French Balloons.

Lad enten kjole være den bærende del af outfittet, og tilføj enkle accessories, eller tag inspiration fra 1920'ernes Charleston tendens og tilsæt lidt Charleston-inspirerede accessories.
ANNONCE
Pressebillede: H&M - Multiprint og blomster Pressebillede: H&M
Urban Jungle/African print
Det urban jungle eller african-inspirerede print fylder også en del i den nye sæsons kollektioner, og i denne kategori går highstreet kæderne forrest.

H&M er blandt dem, som tror på det lidt jungle-inspirerede print og endda i sådan en grad, at printet både er repræsenteret i deres generelle kollektion og i deres bæredygtige CONSCIOUS collection.

Dyrk det eksotiske look, og tilføj flade sandaler og andre urban jungle-inspirede accessories.
ANNONCE
Multiprint buks fra Tabernacle Twins - Fundet på: www.youheshe.com - Multiprint og blomster Multiprint buks fra Tabernacle Twins - Fundet på: www.youheshe.com
Bukser med grafisk multiprint
Bukser med multiprint, grafisk print, blomster, mønstre eller i det hele taget print er også en del af forårets og sommerens printtendens og findes i utallige versioner - fra både designere som Stine Goya, Tabernacle Twins og highstreetkæder som Monki og H&M.

Brug dem som et alternativ til de klassiske herrebukser eller det traditionelle workwear, og kombiner dem med en fin klassisk blazer, en basic top og et par flade sandaler, ballerinaer eller stiletter og få accessories - så outfittet stadig er sofistikeret og voksent.

Print er over alt
Print er der nok af denne sæson, og om du vælger det ene eller andet, den minimalistiske eller farverige udgave, er der ingen regler for. 

Men lad dig inspirere af alle sæsonens utallige print versioner, fra multiprint til blomster, diamanter, 99 luft ballons, grafisk eller visuel print, det urban jungle og african-inspirede print eller noget helt tredje. 

For det er garanteret ikke sidste gang, vi ser print i modebilledet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce