Aniston

Hotte accessories 2012

Fra de udødelige klassikere til de nye tendenser!

Denne sæsons accessories byder på tilbehør fra både den ene og anden ende af modeskalaen.

Aniston.dk har samlet nogle af de hotte tendenser til dig.
Hotte accessories 2012
Solbrillen
Den uundværlige og udødelige helårsaccessory, der aldrig forlader modebilledet, bliver (traditionen tro) altid brugt mest i denne sæson, og de nye solbrilletendenser ser dagens lys. 

Denne sæson prydes solbrillemoden både af de udødeliggjorte klassiskere, de markante, de Grease- eller retro-inspirede udgaver, de farverige, de helt runde eller 3D-inspirede.
ANNONCE
Farverig clutch fra Marc By Marc Jacobs - Fundet på www.dr-adams.dk - Hotte accessories 2012 Farverig clutch fra Marc By Marc Jacobs - Fundet på www.dr-adams.dk
Clutchen
Det lille og kompakte alternativ til tasken er igen en af sæsonens mest iøjnefaldende accessories - og denne sæson må den bare godt være farverig.

Gå efter en rummelig og farverig udgave - i enten den blokfarvede version eller den mere afdæmpede pastel-udgave.
ANNONCE
Farverig neglelak fra Nailstation - Fundet på www.stoy-munkholm.com - Hotte accessories 2012 Farverig neglelak fra Nailstation - Fundet på www.stoy-munkholm.com
Neglelakken
Forår- og sommersæsonen byder på masser af farver - fra de sarte pastelfarver til iøjenfaldende blokfarver - og neglelakkens farver følger også den tendens. 

Gør neglene forårs- og sommerklar, og pryd dem med en eller flere af de farverige penselstrøg.
ANNONCE
Skulpturelle fingerringe fra venstre Just Female og Pieces - Fundet på www.smartgirl.dk - Hotte accessories 2012 Skulpturelle fingerringe fra venstre Just Female og Pieces - Fundet på www.smartgirl.dk
Skulpturelle fingerringe
De skulpturelle fingerringe i både almindelig-enkeltfingers udgave og den fingresættende udgave, er også en af denne sæsonens hotte accessories. 

Trods det skulpturelle og tildels særpræget ydre er ringene så enkle og minimalistiske, at de vil kunne passe til et hvert outfitt eller enhver hånd - med eller uden neglelak.
ANNONCE
Ørering med kæde fra designeren Maria Black - Fundet på www.stoy-munkholm.com - Hotte accessories 2012 Ørering med kæde fra designeren Maria Black - Fundet på www.stoy-munkholm.com
Øreringe med kæde
De rå øreringe med den (lange) kæde blev spottet på de trendsættende celebrities allerede i foråret 2011 - men den rå ørering med kæden, der kan gå fra øretop til øreflip, øre til næse eller øre til læbe er stadig en hot accessory, der også pryder denne sæsonen.

Brug den sammen med et råt outfit, eller bryd det blide og feminine  sommerlook med en rå accessory.
ANNONCE
Farverige New Balance sneakers - Fundet på: www.stoy-munkholm.com - Hotte accessories 2012 Farverige New Balance sneakers - Fundet på: www.stoy-munkholm.com
Sport!
Sporty elementer er en af sæsonens nyeste tendenser, som ses i utallige versioner - fra det virkelige moderigtige løbetøj (top til tå outfit) til de farverige og retro-inspirede nylon shorts og ikke mindst baseball cap'en (kasketten) og de farverige sneakers!

Kombiner hverdagselementer som jeans, en løs t-shirt eller en oversize skjorte eller eventuelt mere femine elementer som hvide sommerkjoler med en sporty cap eller et par farverige sneakers.
ANNONCE
Farverig plateau sko fra H&M - Pressebillede - Hotte accessories 2012 Farverig plateau sko fra H&M - Pressebillede
Farverige sko
Denne sæson er farvernes sæson, og det gælder i næsten alle sammenhænge - også når det kommer til sko!

Alt fra sneakers, til stiletter, pumps, sandaler, sko med kilehæl, plateau eller flade såler - you name it! Skoene må gerne være farvestrålende denne sæson - og et det bedste og mest minimalistiske alternativer til iøjnefaldende farver i sommergarderoben.
ANNONCE
Bustier fra H&M, farverig bh og blomstret Bandeau Bh fra Monki - Pressebillede - Hotte accessories 2012 Bustier fra H&M, farverig bh og blomstret Bandeau Bh fra Monki - Pressebillede
Intim overdel
Det intime, som det synlige, er igen blevet en del af modebillede denne sæson, og modebilledet er fyldt med mavekorte toppe, sensuelle bustier og farverige og synlige bh'er - i både bandeau og alverdens andre versioner. 

Dyrk den velkendte underwear as outherwear-tendens, og vis lidt maveskind med en sensuel bustier, et pencilskirt, et par stiletter og en herreblazer.

Eller nøjes med en mindre i øjnefaldende version af den synlige bh, og tag en sort eller farverig bh indenunder en transperant skjorte eller en mønstret/farverig bandeau bh under en tanktop med store ærmehuller - så bh'en kun lige anes.
ANNONCE
Kasket fra Acne + Bailey Stråhat (www.stoy-munkholm.com) Damehat og Charlie Chaplin inspireret bowlerhat fra Monki (pressebillede) - Hotte accessories 2012 Kasket fra Acne + Bailey Stråhat (www.stoy-munkholm.com) Damehat og Charlie Chaplin inspireret bowlerhat fra Monki (pressebillede)
Med hat på
Hatten er en af sæsonens nærmest uundgåelige tendenser - lige fra den den casual og sportsinspirede kasket til den klassiske sommeragtige stråhat, den chic damehat og den femine udgave af en Charlie Chaplin-inspireret bowlerhat. 

Gør det traditionelt og efter bogen, og hold den feminine damehat i feminine sammensætninger med kjole og stiletter - og de mere casual, sports-inspirerede eller særpræget med det afslappede og herreinspireret look. 

Eller vend op ned på de legendariske stilarter, modeikoner eller sammensætninger, og bryd det pæne og feminine sommerlook, og kombiner sommerkjolen med kasketten, stråhatten eller den særpræget og feminine Chaplin-udgave. 

Kombiner eventuelt den feminine damehat med en buksedragt og en herreblazer eller et lidt oversized denim+denim outfit og et par fede farverige sneakers.
ANNONCE
Sæsonens accessories spænder vidt og bredt og domineres ofte af sæsonens andre tendenser, så muligheden for at dyrke de karakteristiske, spektakulære eller bare nye tendenser er inden for en mere enkel og minimalistisk rækkevidde!

Det mest gennemgående er vel egentlig: Gå efter de klassiske forårs- ogsommerprægede accessories (som aldrig forlader modebilledet), de feminine og de farverige!
ANNONCE
Del

Seneste nyt