Aniston

Hold fest med Depend

En ny kollektion af neglelak, der passer perfekt til tidens festlige lejligheder.

Hold fest med Depend
Glimmer, glitter, julelys, festligheder, julefrokoster, nytår, julefester og ... og ... og ... Denne tid er "all about the glitter", og det samme er Depends helt nye kollektion af neglelakker.

Der er hele 11 spændende og glimmer-licious Depend neglelakker i den nye festlige glimmerkollektion, som netop er landet i butikkerne, og Aniston.dk har testet dem.

Festlige fingre i taskevenlige størrelser
Depends helt nye festlige kollektion indeholder både rå, fine og charmerende farver, der spænder fra sort metallic til snehvid med glimmer. De er alle helt perfekte til denne festlige tid, og så kommer de i de vellkendte små Depend-størrelser, der er perfekte at have med i clutchen, som skal med til jule- eller nytårsfesten.

Og de glitterfine lakker er virkeligt perfekte til denne sæsons festlige lejligheder. For hvad er en julefrokost egentlig uden lidt glimmer på neglene?
ANNONCE
Hold fest med Depend
Hotte røde nuancer
Er du til de hotte røde nuancer, indeholder kollektionen hele tre virkeligt lækre rødlige farver med glimmer. 

Der er nr. 281, som er en lyserødlig sag, der er rigtig fin til det lidt edgy men stadig ladylike look.

282, som er en pinkish glimmerlak, der har lidt kant, men som stadig er meget piget.

Og 283, der er en hot rød lak, der både er fin og meget damet.

De mere rå lakker
I den mere "hårde" og rå afdeling er der 284, som er helt sort med masser af sølvglimmer. Den er virkelig fin til et finere boyfriendlook med blazer og herresko.

Herudover indeholder den nye Depend kollektion et par grå farver, 285 og 291, som er helt metallic og rå.
ANNONCE
Hold fest med Depend
Sart, cool, varm
I den mere sarte ende finder vi en helt hvid glitterfarve, nr. 286, der er helt englehvid og sart. 

Mens farverne midt i mellem tæller en blåmetallic, nr. 287, en gråssortmetallic, nr. 288, og en cool grøn, nr. 289.

Nr. 290 er en lækker varm brun nuance, som også sagtens kan bruges til hverdag.

Der er desuden en 12. lak på vej i glimmerkolletionen fra Depend (278 Orange), som du kan glæde dig til kommer i butikkerne lige om snart.

Fed kollektion, god holdbarhed
Depends nye glimmerkollektion indeholder nogle virkeligt lækre nuancer, og der er noget for enhver smag. Lakkerne er virkeligt nem at lægge og nemme at fordele jævnt, og efter to lag dækker alle varianterne rigtig fint.

Holdbarheden er desuden helt ok. Neglelakken slides en smule på neglespidserne efter 2-3 dage, men det er på et så mildt stadie, at man ikke lægger meget mærke til det, og man skal faktisk helt hen på 5-6 dagen, førend man enten må leve med et lidt trashy neglelook - eller finde neglelakfjerneren frem og starte forfra.

Det, synes jeg, er en rigtig fin holdbarhed, specielt prisen taget i betragtning. Glimmerkollektionen fra Depend koster nemlig det samme som de ørvige neglelakker fra producenten.

Men samtlige lakker i Depends glimmerkollektion er en smule svære at få af neglene igen. Jeg ved ikke, hvad det er med glimmer-neglelak, men det kræver altid en ekstra indsats at få af igen!


Depends nye glimmerkollektion har en vejl. udsalgspris på 25 kr./stk. og indeholder 5 ml. De forhandles hos Esthetique og hos Salling. Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 20 23 89 15.
ANNONCE
Hold fest med Depend
Del

Seneste nyt

Annonce