Aniston

Fire gode til påskefrokosten

Klar, parat, påskefrokost!

Fire gode til påskefrokosten
Det varer ikke længe, inden påskepynten skal støves af, æggene skal koges, og venner og familie skal samles omkring påskebordet.

Herhjemme er jeg ved at gøre klar til en hyggelig påskefrokost med vennerne, og der er fire ting, som i hvert tilfælde ender på bordet i år. 

Den ene lækkeri er de helt nye frokostsalatvarianter fra Graasten Salater, som kun lige er blevet lanceret for nylig. De er så meget mere end bare endnu en pålægssalat, fordi Graasten faktisk virkelig har gjort sig umage og dermed har skabt en serie af salater, som indeholder alt det rigtige - og som oven i købet et pyntet fint på toppen. Samtidig er bøtterne gennemsigtige og meget pænere end andre typer pålægssalater, så de er faktisk helt ok at stille på bordet direkte i emballagen, selvom jeg nu alligevel nok ender med at hælde dem over i skåle. Så kan man næsten tro, jeg har stået og rørt dem selv ;-)

Under pålægssalaten skal der lækker rugbrød til, og det skal være hjemmebagt ikke hjemmebragt. Amos nye rugmelsvarianter, som jeg faktisk er blevet jævnt glad for, kan rigtig komme til deres ret, når jeg skal lege med rugmel, så det står op over mine ører. Der findes fem varianter i den nye serie, og de er super hver for sig eller i kombinationer. Jeg har samlet en række opskrifter med Amos nye meltyper her til inspiration. Mit rugbrød bliver nok, som vanligt, baseret på en "opskrift a'la ruskumsnusk".

Sammen med pålægssalaterne og det gode rugbrød vil jeg servere den helt nye spegepølse med forårsøl fra 3-stjernet i samarbejde med Thisted Bryghus. Spegepølse er egentlig ikke de, vi oftest køber herhjemme, fordi det jo ofte indeholder både en del fedt og salt, men forårsspegepølsen er faktisk rigtig god og indeholder forholdsvis lidt fedt (14 pct.). Lillemanden er stor fan og kører den ind, hvis han får lov. Så hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om, at han skal spise en skive rugbrød, så vil den være et ret godt lokkemiddel.

Til sidst snaps! Selvom jeg ikke selv er den store snapsefan, så ved jeg, det falder i god jord med en lille skarp til påskefrokosten. Derfor kommer der nok en flaske O.P. Anderson eller to på bordet. Så skal jeg bare finde ud af, om det skal være den originale O.P. Anderson og O.P. Anderson Klar Krydret. En flaske snaps må være nok til fire voksne :)

Herudover skal der naturligvis koges æg, fanges et glas sild eller to og indkøbes leverpostej og rejer. Mums! Påskefrokost FTW!
ANNONCE
Jeg er blevet ret vild med Graastens nye pålægssalater. - Fire gode til påskefrokosten Jeg er blevet ret vild med Graastens nye pålægssalater.
Et af de nye favorit rugmelsprodukter fra Amo. - Fire gode til påskefrokosten Et af de nye favorit rugmelsprodukter fra Amo.
Spegepølse med forårsøl til børnene og et par påskeøller til de voksne.  - Fire gode til påskefrokosten Spegepølse med forårsøl til børnene og et par påskeøller til de voksne.
Og en lille skarp eller to. Det hører sig jo til! - Fire gode til påskefrokosten Og en lille skarp eller to. Det hører sig jo til!
Del

Seneste nyt