Aniston

Nye uhmm-melvarianter fra Amo

Hele fem rug-varianter er det blevet til.

Nye uhmm-melvarianter fra Amo
De, der følger med på Instagram, ved, at jeg er vild med at bage brød. Og jeg elsker at lege med forskellige meltyper, kerner, olier og alskens andre lækkerier. Derfor blev jeg også meget begejstret, da jeg forleden blev præsenteret for hele fem nye melvarianter fra Amo, der gør det muligt at variere mine brød og boller endnu mere.

Amos nye grove meltyper rummer således både groft knuste rugkerner, halvsigtet rugmel, fuldkornsrugmel, rugflager og knuste hvedekerner, hvilke til sammen danner et perfekt grundlag for at bage sundt og enormt velsmagende brød derhjemme - og til en meget bedre pris, end det kan købes til hos selv den billigste bager.

Derudover er duften af friskbagt brød, for mig, bare uvurderlig!

Alle Amos nye meltyper består, med undtagelse af den halvsigtede rugmel, af 100 pct. fuldkorn, og er fyldt til randen med den gode rugsmag. 

Jeg har allerede bagt flere typer lækre grove boller med de nye meltyper, og de fungerer bare rigtig fint. Men jeg vil undlade at dele "min opskrift" med dig, idet jeg altid bare sjusser mig frem, drysser lidt af det ene og det andet i, og altid får et unikt brød. I stedet får du på de næste sider nogle af Amos egne brødopskrifter, som er lige til at gå i krig med.


Se evt. alle Amos nye rug-varianter i galleriet.

De nye rugvarianter fra Amo forhandles til vejl. pris fra 15,95 kr.
ANNONCE
Nye uhmm-melvarianter fra Amo
Del

Seneste nyt