Aniston

Skål påsken ind med øko-aquavit

O.P. Andersen lancerer økologisk aquavit med friskere smag.

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og med påsken følger en lang række traditioner - bl.a. påskefrokoster med "en lille én".

Det er dog sikkert de færreste kvinder, der nyder den lille skarpe, som ofte bliver serveret sammen med sild, frikadeller og æg. Det kan der blive lavet om på, nu hvor O.P. Andersen har lanceret en ny, friskere og mere let aquavit.

Friskere og mere rund aquavit 
O.P. Andersen Klar tager afsæt i den originale opskrift, som den traditionelle O.P. Andersen Aquavit er baseret på.

Den er således, ligesom originalen, baseret på kommen, anis of fennikel. Men derudover indeholder aquavitten også dild og citronskal, hvilket giver den en mere frisk og rund smag, der passer bedre til den feminie gane, og som faktisk har en ret god rensende effekt efter, at man eksempelvis har spist en god sildemad eller andet, der har en tendens til at blive hængende lidt på tungen.

Herudover kan den nye, økologiske O.P. Andersen Klar nydes afkølet (ikke nødvendigvis fra fryseren), idet den faktisk smager godt og friskt. Og så indeholder den kun 40 %, hvilket er i den lave ende, når vi taler aquavit.

O.P. Andersen Klar er specielt velegnet til alt det gode fra havet, som vi nyder til påskefrokosten. 
 
 
O. P. Anderson forhandles i bl.a. Kvickly, Bilka, SPAR og SuperBest landet over til en vejledende pris på 139,95 kr.
ANNONCE
Skål påsken ind med øko-aquavit
Vores svenske naboer har nydt O.P. Andersen siden 1891.

O.P. Andersen er dermed den ældste, men også den mest populære, kryddersnaps i Sverige.

Svenskerne kæler for deres aquavit, der får lov at lagre 8 måneder på egetræsfade for at opnå en god balance og blødhed.

Når den er færdiglagret, hældes den på en klar flaske, der bl.a. kan kendes på sit fine grønne mærkat.
 

Se mere om O.P. Andersen her.
ANNONCE
Skål påsken ind med øko-aquavit
Skål påsken ind med øko-aquavit
Del

Seneste nyt