Aniston

Efteråret og vinteren hos Stjerne og Forkids

Bløde strik, denimskjorter, tylnederdele, nye print og kobber-detaljer.

Det er efterhånden nogen tid siden, jeg stiftede bekendtskab med Signe første gang.

Dengang var sønnike iført bodyer og bløde velourbukser fra Stjerne, som Signe Gruelund netop var begyndt at designe.

Der er løbet en del vand under broen siden. Lillemandens body er skiftet ud med t-shirts fra Forkids, som Signe nu også står bag, og Signe er efterhånden designer bag hele tre mærker; nemlig børnetøjsmærkerne Stjerne og Forkids samt dametøjsmærket Forher.

Derfor var det nu også tid til, at kollektionerne fra Stjerne og Forkids skulle vises frem ved CIFF Kids for første gang som et af "New Talent"-mærkerne på modemessen.

Og der er sket meget, siden Signe sprang ud som børnetøjsdesigner - og det i mere end en forstand.

Stjerne, som var Signes første brand, og som er til småbørn, har udviklet sig til at være en ganske stor kollektion med mange styles og nye, spændende print - bl.a. indeholder den nye kollektion en skøn langærmet body med kobberprint samt bodyer med blonder på maven.

Forkids, som Signe begyndte at designe for cirka et år siden, og som er til de lidt større børn (op til 9 år), er blevet prøvekørt tilpas meget af børn i hele landet til, at kollektionen og de enkelte styles er blevet mere helstøbte og på alle måder super lækre - og det helt uden at gå på kompromis med det, der hele tiden har været mantraet; nemlig at tøjet skal være både rart for børnene at have på OG til at betale for deres forældre!

Kollektionen indeholder derfor flere nye udgaver af de fine, korte nederdele til pigerne, og en videreudvikling af den fine sømandsstrik, som blev lanceret sidste vinter, og som nu har fået en fin og praktisk lynlås. Herudover er kollektionen blevet udvidet med flere joggingstyles, en to-die-for denimskjorte, og det efterhånden klassiske stjerneprint er blevet gjort mere råt med små lyn.

Alt i alt en både brugbar, noget så fin, lækker og budgetvenlig kollektion, som både børn og voksne vil elske!


Se flere fotos fra Stjerne og Forkids' stand på CIFF Kids i galleriet! 
ANNONCE
Nyt, men på alle måder klassisk, Forkids-design med strut i skørtet og stjerne-print. - Efteråret og vinteren hos Stjerne og Forkids Nyt, men på alle måder klassisk, Forkids-design med strut i skørtet og stjerne-print.
Blødere denimskjorte skal man lede længe efter - og så med de fineste små trykknapper i ægte country-style. - Efteråret og vinteren hos Stjerne og Forkids Blødere denimskjorte skal man lede længe efter - og så med de fineste små trykknapper i ægte country-style.
Dyreprint i kobber på meleret bund. Så fin! Og som noget nyt kommer de flotte Forkids-dyreprint også til drengene. Mums! - Efteråret og vinteren hos Stjerne og Forkids Dyreprint i kobber på meleret bund. Så fin! Og som noget nyt kommer de flotte Forkids-dyreprint også til drengene. Mums!
Signe Gruelund i fuld gang med at vise styles frem fra den flotte kollektion. - Efteråret og vinteren hos Stjerne og Forkids Signe Gruelund i fuld gang med at vise styles frem fra den flotte kollektion.
Del

Seneste nyt

Annonce