Aniston

Forher

Nyt og spændende udspil fra kvinden bag børnetøjsmærkerne Stjerne og Forkids.

Iøjenfaldende farver og feminine blonder er nogle af de tendenser, som hører denne sommersæson til.

Men når man kigger i butikkerne, så er det sjældent, at man kan finde de to ting kombineret.

Jeg havde i hvert tilfælde forgæves ledt efter lige den rette top, som kunne give det lille ekstra til mit ellers ofte lidt farveløse outfit, hvor den egentlige farve tit ender med blot at sidde på negle eller accessories.

Dog var jeg så heldig forleden at komme i besiddelse af en skøn top fra det helt nye mærke Forher. Og ikke nok med at den er rigtig pæn i farven, den er også noget så blondefin, hvilket var lige, hvad jeg gik og ledte efter!
ANNONCE
Forher top (model fræk) og en lidt rå blazer (ASOS.com) er for mig et perfekt outfit til både job og fritid. - Forher Forher top (model fræk) og en lidt rå blazer (ASOS.com) er for mig et perfekt outfit til både job og fritid.
Toppen er fra Forher, som det sikkert er de færreste, der, på nuværende tidspunkt, har hørt om. Mærket er nemlig helt nyt. 

Samtidig er der foreløbigt kun lavet et par styles under navnet Forher.

Designeren bag hedder nemlig Signe Gruelund, og hun er oprindeligt børnetøjsdesigner og står bag de relativt nye baby- og børnetøjsmærker Stjerne og Forkids.

Nu er hun altså også for nylig sprunget ud som dametøjsdesigner. Men konceptet for dametøjet er det samme som før børnetøjet: Det skal være rart at have på og være til at betale. Og spørger man undertegnede, så er det også nogle meget fine og brugbare designs.
ANNONCE
Top: Forher (gave), bouclé blazer: ASOS.com, jeans: Acne, ring: YSL (Arty), ur: Marc by Marc Jacobs. - Forher Top: Forher (gave), bouclé blazer: ASOS.com, jeans: Acne, ring: YSL (Arty), ur: Marc by Marc Jacobs.
Et af de designs, der foreløbigt er udsprunget fra Signe Gruelunds hånd i dametøjskatergorien, er den flotte blondetop i en neon lyslilla nuance. Toppen findes i størrelse o/s, der passer fra cirka small til large. (Jeg er en medium).

Den er blød i kvaliteten, har fleksible kantbånd i hals og ved ærmer og går til buksekanten fortil, mens den er en smule længere bagtil.

Bruger man den uden en top under, bliver looket mere frækt (modelnavnet på toppen er også, meget passende, "Fræk"), mens en enkel top under giver et lidt mere sofistikeret look, der også holder på job.

Uanset hvordan man styler den, kommer man dog ikke udenom, at den er blikfang på en sommerdag, hvilket lige var, hvad jeg savnede i garderoben, så jeg kan tilføje lidt kulør andre steder end blot på neglene!


Forher Fræk top forhandles på Forkids' webshop til 219 kr.
ANNONCE
Forher
Forher
Forher
Forher
Del

Seneste nyt

ANNONCE