Aniston

Depend Rough Sweet

Depends forårs- og sommerlakker er en ru, glimtende fornøjelse.

Søde, fine og lidt rå pga. den ru overflade. I like it! - Depend Rough Sweet Søde, fine og lidt rå pga. den ru overflade. I like it!
Depend har for nylig sendt en hel kollektion af ru og søde lakker på gaden i forårets tegn.

Den nye Rough Sweet kollektion er en stor omgang pasteller, der leder tankerne hen på børneslik og sart forår, og der er i alt 12 fine farver at vælge imellem.

Kollektionen er limited edition og helt speciel, fordi den udelukkende består af lakker med en ru overflade.

Ru og kaviarlignende lakker kan nemt være lidt svære at lægge pænt, men Depend har formået at skabe 12 neglelakker, der er virkeligt nemme at lægge. Penslen laver med andre ord en hårfin linje.

De 12 farver er fine og forårsagtige og fanger solen på aller fineste vis! De er super gode at kombinere på kryds og tværs, hvilket jeg har forsøgt at illustrere i min test af lakkerne, og så er de både lidt rå og tøsepige-agtige på én og samme tid, hvilket, jeg synes, fungerer super godt.

Lakkerne kan i øvrigt både bruges med og uden overlak, og udtrukket bliver forskelligt afhængigt af, hvad man vælger.

Jeg synes, de kræver en underlak som minimum, fordi man så skåner neglen nogenlunde, når de igen skal af, hvilket kræver lidt knofedt med neglelakfjerneren. Lakker med shimmer, glimmer og glitter kan nemlig være moget stride at få af igen - og endnu værre, hvis de ikke lægges på en underlak.

Depend skulle dog have lavet en underlak, den såkaldte Glitter Base Coat, som gør det muligt ganske enkelt at trække lakken af. Jeg har ikke haft æren af den endnu, men den får rigtig gode anmeldelser og skulle efter sigende gøre det virkeligt nemt at få glimmer-, glitter- og shimmerlak af igen.

Se evt. flere billeder af Depend Rough Sweet i galleriet.


Depend Rough Sweet kollektionen er i handlen allerede nu til vejl. pris på 39 kr./stk.
ANNONCE
Depend 2096, Sweet Polka, og 2095, Sweet Bubble. - Depend Rough Sweet Depend 2096, Sweet Polka, og 2095, Sweet Bubble.
Depend 2092, Sweet Caramel, og Depend 2091, Sweet Fudge. - Depend Rough Sweet Depend 2092, Sweet Caramel, og Depend 2091, Sweet Fudge.
Depend 2101, Sweet Treat, og 2102, Sweet Tooth. - Depend Rough Sweet Depend 2101, Sweet Treat, og 2102, Sweet Tooth.
Depend 2096, Sweet Lollipop, og Depend 2093, Sweet Sugar. - Depend Rough Sweet Depend 2096, Sweet Lollipop, og Depend 2093, Sweet Sugar.
Depend 2100, Sweet Candy, Depend 2097, Sweet Jelly, Depend 2098, Sweet Mint, og Depend 2094, Sweet Sour. - Depend Rough Sweet Depend 2100, Sweet Candy, Depend 2097, Sweet Jelly, Depend 2098, Sweet Mint, og Depend 2094, Sweet Sour.
Del

Seneste nyt

Annonce