Aniston

Depend forår 2012

Den nye forårskollektion fra Depend rammer butikkerne i disse dage. Aniston.dk har tygget på den.

Depend forår 2012
Ny sæson betyder nye neglelakkollektioner.

Således også fra skønne Depend, der altid er garanter for spændende farver i de små fine og meget budgetvenlige størrelser.

Kodeordene for den nye kollektion er: Pastel, mathed og effekt.

Og den nye forårskollektion fra Depend passer virkeligt utroligt godt til mange af forårets pasteller, som også ellers findes i modebilledets tøj og accessories.

De nye farver for Depend forår 2012 er: 292, 293, 294, 295, 296, 298, 299, 300, 301, 302, 303 og 304. Heriblandt en mat overlak (nr. 304), som "matterer" din neglelak. 

Aniston.dk har testet nogle af de fine neglelakker, som kommer i farver, der mest af alt minder om en lækker kulørt bolsjeblanding, der er lige til at spise!
ANNONCE
Depend forår 2012
Depend 302 pudderrosa med kant
Lak nr. 302 er sart og mat pudderrosa/therose-farvet. Og den er faktisk meget mere mat, end den ser ud, når man ser den i flakonen.

Herudover tørrer den forbløffende hurtigt! Og her taler vi altså om, at man kun lige har lagt den, og så er den sådan set tør!

Men den er stadig virkeligt nem at lægge. Den når altså ikke at tørre, inden man har indrammet neglen ordenligt. Dog skal man være lidt hurtig med lag nummer to, da dette synes at tørre noget hurtigere end det første lag.

Men det er super rart med en lak, der tørrer SÅ hurtigt!

I en travl hverdag kan det faktisk være ret irriterende at sidde og vente i ti minutter, inden man kan komme videre i dagens program, fordi man liiige skal være sikker på, at lakken nu også er tør.

Lakken holder 2-3 dage, inden den begynder at blegne lidt på neglespidserne. Dette er dog foruden overlak, hvilket er en af de ting, der virkelig snart må investere i!!
ANNONCE
Depend forår 2012
Depend 298 sart og shimmerish
Lak nr. 298 i den nye Depend forårskollektion ser helt rosa perlemorsagtig ud, når man ser den "udefra".

Men når man lægger den, har den også en hel del mere mathed, end man lige umiddelbart forventer.

Og for at være helt ærlig, skulle jeg lige vænne mig til denne farve. Men den er faktisk ret lækker, når man lige får tunet sig ind på den!

Den er sart hudfarvet med tendens til at være gennemsigtig, og så har den en smule perlemorseffekt, som gør den rigtig fin og mild samtidig med, at matheden giver den lidt kant, så den ikke som sådan bliver yndig og piget, hvis man matcher den med det rette outfit.

Denne lak tørrer også på et splitsekund og er virkelig super nem at styre på neglen.

Den holder fint i en lille uge, inden den begynder at knække lidt af i små flager.
ANNONCE
Depend forår 2012
Depend 292 super-pastellen
Lad os blive i de sarte pudderrosa og lyserødlige nuancer, for Depends nye forårskollektion indeholder flere af dem - alle med hvert deres lille twist og forskellige former for glans vs. mathed, råhed vs. pænhed etc.

Og Depend 292 er en vaskeægte pastel! Den er næsten lyserød, men den emmer lidt af pudder og funkyfarvet tyggegummi, så den bliver lidt sart og pastelagtig samtidig med, at den er lidt legesyg og piget.

Farven er således intet mindre end perfekt til forårets og sommerens mange lyserødlige, gule, blå og grønne tendenser.

Lakken tørrer, ligesom de øvrige, super hurtigt, og den er nem at lægge. Dog skal der absolut minimum to lag til, fordi lakken er lidt tynd, og første lag bliver dermed ret stribet og ujævnt. Men med lag nummer to er der fin dækkeevne.

Til forskel for flere af de øvrige neglelakker i kollektionen, er 292 super shiny!
ANNONCE
Depend forår 2012
Depend 303 rusten pudder
Den sidste af de mere sarte pudderfarvede nuancer er 303, som umiddelbart er en lidt pudsig og udefinerbar farve. Den er lidt rusten og lidt pudderfarvet på en og samme tid.

Og fordi den er meget mat, så er den faktisk super cool.

Den er opsigtsvækkende og anderledes! Den lægger sig i et tykt lag på neglen og dækker super godt! Et lag dækker næsten 100 pct., men vil man have den helt rette dækkeevne, så skal der lige to hurtige lag til.

Som de øvrige nye Depend-farver tørrer den på et splitsekund, og det er jeg blevet stor fan af.

Herudover er de mange matte farver virkeligt lækre. Det klæder de sarte nuancer godt, og det klæder forårets trends endnu bedre!

Og husk, at hvis du vil gøre nogle af dine mere glansfulde lakke matte, så kan du ty til Depends nye matte overlak (304). Det fungerer super fint!


Depends nye farver er netop landet i handlen til 25 kr./stk.
ANNONCE
Depend forår 2012
Del

Seneste nyt

Annonce