Aniston

Depend Cracked Effect neglelak

Aniston.dk har testet krakelerede negle i efterårsfarver.

Depend Cracked Effect neglelak
Det kan være svært at få fede effekter på neglene, hvis du ikke har råd (eller tid) til alle rende til manicurist hele tiden.

Og hvis du herudover er til mere rå negle, så kan det være svært at finde den helt rigtige effekt.

Men Depend Cracked Effect gør det muligt at få rå effekter på neglene. Og du kan ovenikøbet helt selv lave dem.

Krakelerede efterårsfarver
De ekstremt populære Cracked Effect neglelakker fra Depend kommer nu i seks helt nye efterårsfarver, og dem har Aniston.dk testet.

De seks nye farver matcher efteråreste kolde, klare luft og de smukke visne blade.

Du kan vælge mellem: Brun (5012), lilla (5013), glitterblå (5014), orange (5015), glittersort (5016) samt sølv (5017). Og de har alle samme størrelse, som du ellers kender fra Depends små neglelakker.

Klik dig igennem galleriet for at se alle farverne.
ANNONCE
Depend Cracked Effect neglelak
Kontraster virker
Depend Cracked Effect er en lak, som du lægger oven på din almindelige neglelak. 

Det handler derfor om at finde en neglelak og en Cracked Effect neglelak, som giver noget kontrast.

På fotoet nedenfor er det en let karamelfarvet lak med den brune krakelerede neglelak ovenpå. Det giver et enkelt resultat.

Men du kan mikse og matche mange farver, hvis blot der skabes lidt kontrast mellem den nederste lak og den krakelerede.

Så er du lidt vildere, kan du for eksempel lægge en rød lak med glittersort Cracked Effect oven på. Det ser fedt ud. Men der er mange muligheder.

Øvelse gør mester
Du lægger Cracked Effect på ligesom en almindelig neglelak. Men den er lidt tykkere end almindelig neglelak, så det er lige med at prøve sig frem i forhold til, hvor meget du skal smøre på.

Den er dog forholdsvis nem at styre, selvom den tørrer hurtigt. Og når den så tørrer, krakelerer den inden for få minutter.

I testen afhang effekten meget af mængden af Cracked Effect, som blev påført, og det kan være lidt svært at styre. Men der skal faktisk ikke særligt tykt et lag på, førend det bare ligner en mærkelig klat tyk neglelak, man har lagt på.

Specielt med den brune gav det en effekt af en klat mudder, der var på neglen. Så det var en ommer.

Men det er ret sjovt at lege med den krakelerede lak, og der kan komme mange finde mønstre frem, så det er bare om at kaste sig ud i det. Og øvelse gør, som bekendt, mester.

Cracked Effect holder i øvrigt ikke særlig længe, hvis du ikke husker overlak. Så køb sådan en samtidig, hvis du, som jeg, ikke lige har en på lager.


Depend Cracked Effect neglelak har en vejl. udsalgspris på 39 kr. og forhandles bl.a. i Matas. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 20 238915. De nye efterårsfarver fra Depend Cracked Effect er i handlen fra uge 45.


 
ANNONCE
Depend Cracked Effect neglelak
Del

Seneste nyt

Annonce