Aniston

Tendens 2012: Glamourøs velour

Hop ud i velour til både hverdag og fest!

Glamourøse velourelementer dominerer fra tid til anden modebilledet.

Velour har da også altid været et feminint og glamourøst materiale, som kan forbindes med fine og sarte kjoler.

Denne sæson ses det glamourøse materiale i form af feminine og velkendte elementer som kjoler, nederdele, tårnhøje støvletter eller blomster- eller dyreprintede elementer, men også i forbindelse med de mere rå og alsidige velourleggins, de lårkorte shorts, oversized blazere eller fine små velourdetaljer.  

Velour findes i alt fra de feminine, klassiske og sarte sammensatte looks med 1940'ernes/1950'ernes ladylike inspiration anno 2012 til de mere casual med armyjakken, bikerjakken, oversize cardigan eller den lange skulpturelle frakke.


Tjek billederne nedenfor og i galleriet for inspiration til denne sæsons glamouriøse velourlooks.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/1731272-dark-side-of-the-flower-stall - Tendens 2012: Glamourøs velour http://lookbook.nu/look/1731272-dark-side-of-the-flower-stall
Klassisk sort velour kjole

Den lille sorte (LBD) er en feminin og uddødeliggjort klassisker, som ikke bliver mindre elegant eller glamouriøs i velour - snarer tværdimod.

Hold looket enkelt, klassisk og feminint med en lang mørk frakke og et par (tårnhøje) ankelstøvler eller gør looket mere casual og råt   og udskift den lange frakke med en armyjakke og de tårnhøje ankelstøvler med et par fine herresko,plateausko eller gå efter et par chunky ankelstøvler med spænde eller nitter.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/251734-you-ll-never-know - Tendens 2012: Glamourøs velour http://lookbook.nu/look/251734-you-ll-never-know
Velour kjole + blomsterprint
Sæsonen byder, ligesom den forrige sæson, på kjoler, nederdele og meget andet med blomsterprint - bare i mere varme og sæsonvenlige farver. 

Brug en blomsterprintet velourkjole eller nederdel sammen med en herreblazer og et par fine herresko for et herreinspireret, men feminint, look, eller tilføj en lang skulpturel frakke og et par tårnhøje ankelstøvler med chunky hæl for et mere skarpt og skupturelt look.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4127112-Velvet-and-Bow-3 - Tendens 2012: Glamourøs velour http://lookbook.nu/look/4127112-Velvet-and-Bow-3
Velourskirt i varm rød farve
Det feminine (og nærmest pigede) velour-skørt er igen at finde i modebilledet i størstedelen sæsonens varme farver. 

Hold et minimalistisk og feminint look med en sort (herre-)blazer, fine strømpebukser og et par flade herresko eller skulpturelle plateausko. Eller gør looket mere råt med en kort bikerjakke eller sæsonens mere lange version og et par ankelstøvler med chunky hæl.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3504487-Royally-Yours - Tendens 2012: Glamourøs velour http://lookbook.nu/look/3504487-Royally-Yours
Lang oversize velourblazer
Mange overdele er lange, oversized eller casual i denne sæson - det gælder også blazeren. 

Gå efter en blazer i gennemført velour eller med velourdetaljer for et mere fint og elegant look. 

Kombiner den med et midi skørt eller kjole og et par høje ankelstøvler med chunky hæl for et glamouriøst look, og tilsæt evt. en varm og let oversized strik eller sweatshirt for et mere casual look.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3380995-FUTURISTIC-LOVER - Tendens 2012: Glamourøs velour http://lookbook.nu/look/3380995-FUTURISTIC-LOVER
Velourleggins
De alsidige velourleggins, som mange af os forbinder med 1990'erne, er også en del af sæsonens dominerende velourtendens.

Bruges de i et hverdagslook, er der ingen grænser for sammensætningen. Her kan de både kombineres med:

En fin silkeskjorte, et par høje ankelstøvler og en fin lang frakke eller herreblazer for et klassisk og feminint look.   

Eller mere grove elementer som læderjakken i den lange version, en chunky oversized strik eller cardigan, armyjakken og et par sneakers, herresko, plateausko eller rå biker- eller militærstøvler.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2958967-RISTORANTE - Tendens 2012: Glamourøs velour http://lookbook.nu/look/2958967-RISTORANTE
Velour som minimalistisk detalje
Velourtendensen kan også udføres enkelt, diskret og minimalistisk med et enkel velourelement eller en detalje i outfittet.

Som her med velourstøvler, som eneste velouritem, i et enkelt hverdagsoutfitt. 

Alternativet kunne være høje ankelstøvler i stedet for militærinspirerede støvler, en skjorte, hvor kun kraven er af velour, en kjole, nederdel, top, frakke, sko eller clutch med enkel velourdetalje.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2190115-I-gat-soul-but-I-m-nat-a-soldier - Tendens 2012: Glamourøs velour http://lookbook.nu/look/2190115-I-gat-soul-but-I-m-nat-a-soldier
Velour som særpræget detalje
Det glamouriøse velour kan også bruges som den iøjnefaldende eller særprægede detalje i hverdagsgarderoben. 

Som her med sort blondebustier, sort blazer, sorte ankelstøvler og mønstret sorte velourleggins som det særprægede, iøjnefaldene eller bærende element i det mørke outfitt.

Alternativet kunne være en t-shirt, kjole eller tanktop med iøjnefaldende velourdetaljer, som grundelement, en pelsjakke, læderjakke eller chunky strik i stedet for blazeren og et par plateausko eller 1990'ernes skulpturelle buffalostøvler anno 2012. Tilføj evt. lidt Charlie Chaplin-inspiration med en feminin bowlerhat.
ANNONCE
Tendens 2012: Glamourøs velour
Velour minimalisme + detaljen
Det minimalistiske velourelement og den iøjnefaldene velourdetalje kan sagtens være en del af et og samme look.

Enten i form af den klassiske little black dress i velour kombineret med en clucth eller sløfte i håret (også i velour) eller som her med velour-skørt som det klassiske og minimalistiske element og den transparente top med feminin krave og velour prikker som den iøjnefaldende detalje.

Som alternativ kunne skørtet skiftes ud med et pencilskirt eller mørke jeans, en blazer og et par tårnhøje ankelstøvler i velour.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce