Aniston

Tendens 2012: New look

1940'ernes og 1950'ernes New Look-inspiration anno 2012!

Modeskabere som legendariske Christian Dior og Coco Chanel skabte i deres tid en så enestående og epokegørende mode, at den nu ikke bare er gået over i verdenshistorien og dermed er blevet udødeliggjort, men som også fra tid til anden vender tilbage til nutidens modebillede. 

I denne sæson ses det legendariske  ladylike look, som vi kender det fra 1940'erne og 1950'erne i både traditionel Christian Dior eller Coco Chanel'sk forstand. Trenden er dog tilsat vor tids feminine og elegante linjer, detaljer og sågar i samensat med sæsonens mere casual og sporty elementer. 

The New Look kan være alt fra klassisk, enkelt, elegant, ekstravagant og gennemført inspireret af fortidens legendariske modeskabere, deres linjer og snit til vor tids mere afslappede og sporty version. Det vigtigste er, at dit skørt er taljeret, og at det minimum er omkring knæ-længde!


Aniston.dk har samlet lidt inspiration fra sæsonens ladylike look.

ANNONCE
http://lookbook.nu/look/4002630-GREEN-LANTERN - Tendens 2012: New look http://lookbook.nu/look/4002630-GREEN-LANTERN
Pencilskirt + stiletter og sports-inspireret sweater
Pailletter, pencilskirt, stiletter, "mini-purse", solbriller og sports-inspireret sweater.

Ladylike inspiration fra 1940'erne og 1950'erne kombineret med vor tids ladylike- og sportselementer. 

Gør looket mere casual og hverdagsagtig, og udskift stiletterne med ankelstølver, en oversized blazer eller cardigan og et par flade herresko eller sneakers!
ANNONCE
Foto fundet på: www.sofieparelius.dk - Tendens 2012: New look Foto fundet på: www.sofieparelius.dk
Pencilskirt + casual vintage top og Mickey Mouse
New Look looket anno 2012 med inspiration fra 40'erne og 50'erne behøver ikke være alt for fint og domineret af den klassiske ladylike tendens. Det kan sagtens være domineret af vor tids tendenser og tilsat et enkelt legendarisk element fra den forrige feminine epoke.

Som her med pencilskirt som det traditionelle og klassiske og den casual vintage top med Mickey Mouse som den dominerende! 

Hold det enkle og casual hverdagslook med flade sko, en lang frakke, læderjakke eller herreblazer. Og gør looket mere cocktail-agtigt eller ekstravangt med en clutch, en skulpturel blazer eller trenchcoat og tårnhøje stiletter eller støvletter.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2566425-The-Killing-Moon - Tendens 2012: New look http://lookbook.nu/look/2566425-The-Killing-Moon
Pencilskirt + casual sweater og oversize blazerjakke
Ladylike looket kan sagtens forenes og skinne igennem i et mere komfortabelt og herreinspireret look med avangarde detalje.

Her med et klassisk ladylike element a'la Christian Dior eller Chanel i form af et pencilskirt, kombineret med en fin og komfortabel strik i ren Coco Chanel stil, let oversized blazer fra herreuniverset og plateausko fra den avangarde kategori. 

Udskift eventuelt plateauskoene med et par fine herresko, og lad det herreinspirerede look være mere dominerende.
ANNONCE
Copyright www.aniston.dk Fotograf Lise Emilia Nissen - Tendens 2012: New look Copyright www.aniston.dk Fotograf Lise Emilia Nissen
Klassisk pencilskirt + casual tanktop og oversized cardigan
Ladylike tendensen i minimalistisk forstand i et gennemført casual hverdagslook med 40'ernes og 50'ernes ladylike inspiration som fundament og sporty og oversize elementer som dominerende modstykker. 

Enkel kombination af pencilskirtet, løs tanktop, farverige sneakers og oversized cardigan. 

Gør looket mere elegant med støvletter og en clutch og udskift eventuelt tanktoppen med en mere skulpturel eller feminin top.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/1273962-Ladylike - Tendens 2012: New look http://lookbook.nu/look/1273962-Ladylike
Oversize cardigan + plisseret midi skirt og mønstret skjorte 
Enkelt, feminint og casual hverdagslook med simple ladylike elementer som midi skirtet og en let transparent skjorte med mønster kombineret hverdagselementer som flade støvler og en oversized cardigan. 

Giv lokket lidt farve, og udskift cardiganen med en lang frakke, trenchcoat eller herreblazer, støvlerne med sneakers, eller gør det mere feminint med støvletter.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2873759-Lace - Tendens 2012: New look http://lookbook.nu/look/2873759-Lace
Pencilskirt + blonder og ladylike elementer
Gennemført ladylike inspireret look med elegant pencilskirt, sart og feminin top, clutch, klassiske peeptoe stiletter og blonder fra næsten top til tå.

Gør looket mere casual og hverdagsagtigt, og udskift toppen med en mere casual overdel såsom en tanktop eller en kort swearshirt. Eller hold det stilede og klassiske ladylike look a'la Christian Dior, og tænk ekstravagant med støvletter i stedet for stiletter, og tilføj evt. en skulpturel blazer eller en lang frakke.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2801993-MILE-LONG-HEELS - Tendens 2012: New look http://lookbook.nu/look/2801993-MILE-LONG-HEELS
Paillet-belagt pencilskirt + komfortabel strik og tårnhæje stiletter
Feminin Christian Dior og komfortabel Coco Chanel kombination med elementer fra både '40, '50 og 2012.

Stramt og ekstravagant pencilskirt og tårnhøje stiletter (Christian Dior) kombineret med tætsiddende men komfortabel strik og "mini-purse" (Coco Chanel).

Enkelt, stilrent og elegant look med inspiration fra begge modeskabere.

Skal looket være mere komfortabelt eller hverdagsagtigt, så gå efter ankelstøvler eller støvletter i stedet for stiletter, og tilføj en casual, men stadig feminin, jakke.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2481245-Obsessed-with-the-4-s - Tendens 2012: New look http://lookbook.nu/look/2481245-Obsessed-with-the-4-s
Skulpturel overdel med skød + bordeaux pencilskirt, perler og stiletter med dyreprint
Det klassiske ladylike look inspireret af Christian Diors New Look anno 1947 kombineret med denne sæsons dyreprint, sæsonens hotte farve bordeaux og vor tids udgave af den skulpturelle overdel med skød!

Skab et mere afslappet med stadig klassisk look med fine herre-inspirerede sko, ankelstøvler eller støvletter i stedet for stiletter og tilføj en kort, elegant og skulpturel jakke, som fremhæver toppen eller en lang frakke, som ikke overskygger eller gemmer den væk.
ANNONCE
Foto fra http://freemefashion.com/ - Tendens 2012: New look Foto fra http://freemefashion.com/
Klassisk pencilskirt + pumps med chunky hæl og skulpturel overdel med skød og farverigt mønster
1940'ernes og 1950'ernes klassiske pencilskirt kombineret med New Look anno 2012 inspireret overdel med skød og tofarvet mønster og pumps med chuncky hæl. 

Det enkle og elegante look uden dominerende ladylike accessories, men med rene og klare skulpturelle linjer og inspiration fra begge tidsaldre. 

Gør gerne lokket mere afslappet med en oversized frakke eller cardigan, eller gør det gennemført ladylike med perlekæde eller en anden form for statement halskæde, figursyet eller Chanel-inspireret blazer og en feminin damehat.
ANNONCE
Foto fra http://freemefashion.com/ - Tendens 2012: New look Foto fra http://freemefashion.com/
Blomsterprint + 1950'er inspireret kjole og røde læber
Ladylike looket anno 1940'erne og 1950'erne indebærer ikke nødvendigvis et pencilskirtet. Faktisk skabte Christian Dior kjoler med knap så stramme linjer og skørter, som stadig går under New Look tendensen.

Det vigtigste var, at kjolerne var feminine, taljerede og afslørede kvindernes timeglas-figur. 

Denne model og snit var både feminin, ekstravagant og passede ind både til hverdag og fest - og det er den også idag.

Hold det lidt ekstravagante Christian Dior look, og tilføj en fin lang frakke, klassisk trenchcoat eller taljeret og skulpturel blazerjakke (gerne med skød) og udskift evt. stiletterne med støvletter - men behold de røde læber!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce