Aniston

Sylvester and the Yodling Cowboys

2. december

Lørdagen igennem havde Hanne-Grethe fået øje på flere biller rundt omkring i huset, og fortørnet som hun var over hendes mands manglende evne til at få bragt orden på tilværelsen igen, var hun gået i seng på et par hovedpinepiller. Nede i underetagen var flere ting begyndt at brase sammen rundt omkring, og Sylvester var efterhånden blevet en anelse desperat.
ANNONCE
Sylvester and the Yodling Cowboys
På et givent tidspunkt fik han taget sig sammen til at ringe efter en skadedyrsbekæmper, der havde bedyret at huset nok var til at redde, men at det ville tage ham en måneds tid at få bugt med krybene. Desuden var det ingen god idé at blive boende så længe, eftersom han nok var nødsaget til at gasse huset.    

Det var nemlig ikke bare helt almindelige borebiller, men de såkaldte dræber borebiller, og til forskel fra den slimede snegl med samme fornavn, var de her ikke helt uskadelige. Så familien havde rykket teltpælene op og var flyttet på hotel.

Benjamin havde taget sin computer med og samlet alle de spil, han regnede med han ville få brug for. Katja var bare led og ked af det hele og brokkede sig højlydt hele vejen i bilen. Hun havde dog pakket sin Ipod, mobilen og en kæmpe beautybox, og når ikke hun brokkede sig, var det sms'er den stod på.    

Der var ikke gået mange timer, før børnene var røget i totterne på hinanden. Benjamin og Katja skændtes om, hvilken kanal fjernsynet skulle stå på.

Benjamin ville gerne se Discovery, og Katja ville se MTV. Sylvester satte en country plade på rejsegrammofonen, og Hanne-Grethe sad og nynnede julesange mens hun, hver gang hun trak vejret, bad børnene om at dæmpe sig og Sylvester om at slukke.     Sådan forløb hele formiddagen, men efter frokost var det allerede ved at være for meget for den lille familie. De havde ikke andet end 20 kvadratmeter, og det var ved at drive dem alle sammen til vanvid.    
"Sylvester, du er altså nødt til at finde på noget. Vi kan ikke leve på den her måde en hel måned."    

"Jamen søde, vi kan jo ikke bo derhjemme, og..." Sylvester fik det her 'ah-jeg-har-fået-en-god-idé-blik' i øjnene og hans ansigt lyste op i et stort, bredt smil.    

"Nej, Sylvester. Det synes jeg ikke er nogen god idé!" Hanne-Grethe kendte sin mand godt nok til at vide, at når han så sådan ud, så havde en fået en eller andet åndssvag idé, der indebar store trængsler for hele familien. Og ganske rigtigt.    

"Country-ferie, det er da dét!"    

Ligger man godt på hovedpinepiller? Findes der dræber borebiller? Er familiens villa bygget på teltpæle? Kan der virkelig bo fire personer på 20 kvadratmeter? Kan Sylvester overbevise familien om at Country-ferie bare er det fedeste?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce