Aniston

Plae

Leg på fødderne.

Forleden faldt jeg over et skomærke, som jeg bare ved, Lillemanden ville elske! Han har, ligesom os andre, favoritter, når det kommer til fodtøj, og som enhver anden mini-fashionista er det de små fede, sjove, anderledes detaljer, der tæller. 

Derudover må skoene også gerne være gode og nemme at gå i - ja, faktisk er det ret vigtigt for både ham og hans forældre.

Alt det kan børneskomærket Plae rumme. 

Det sjove ved Plae er, at man selv kan style sin sko. Man kan simpelthen udskifte stropperne på skoene i en uendelighed og mikse dem på kryds og tværs. Og vil man en dag være superhelt, så kan man da også det!

Plaes udgangspunkt er nemlig at se verden gennem et barns øjne og, at det skal være ren leg at have sko på. Samtidig findes stropperne i flere længder, så både smalle, medium og brede børnefødder kan være med.

Jeg synes, Plaes univers er rigtig fint, og designet er ret fedt. De seje små basketstøvler er oplagte overgangssko, og de skulle være designet, så de både fremmer naturlig bevægelse og er sunde for de små bløde fødder.

Plae forhandles bl.a. på webshoppen Dewiese til priser fra 599 kr. for en Plae støvle og 35 kr. for de udskiftelige velcroremme.

ANNONCE
Plae
Del

Seneste nyt

Annonce