Aniston

På vintervisit hos Arauto RAP

Jagten på de gode vinterstøvler er gået ind!

Forleden var jeg så heldig at være inviteret på besøg hos de portugisiske børneskomærke Arauto RAP i deres skønne butik, Tjubang, på Frederiksberg.

Jeg har faktisk været i butikken nogle gange tidligere, og den er super skøn. Men denne gang var missionen klar: Jeg skulle finde et par helt perfekte vinterstøvler til Lillemanden.

Vi har tidligere haft fine vinterstøvler fra både Naturino og Ecco, som vi har været glade for. Men nu hvor Lillemanden indleder sin første vinter som børnehavebarn, stiller det bare helt nye krav til både design, holdbarhed og til, at han selv skal kunne komme ud og ind af støvlerne. Herudover er jeg på ingen måde villig til at gå på kompromis med, at støvlen har den rigtige kvalitet og er lavet af de rette materialer. Og alt det lever Arauto RAP op til.

Vi fik da også et par, tror jeg, helt perfekte støvler med hjem, som vi kun lige er begyndt at finde frem på de virkeligt kolde og våde dage, så dem skal jeg nok fortælle meget mere om på et senere tidspunkt, når vi lige har fået gået til og sat dem på prøve.

Men i butikken var der også bare så mange andre fede vinterstøvler til både små og store drenge og piger, så jeg kunne ikke lade være med at svinge kameraet.

Jeg har derfor samlet nogle af mine favoritter fra Arauto RAPs efterårs- og vinterkollektion nedenfor. 

De forhandles alle i den virkeligt hyggelige og fine butik Tjubang Børnesko, der i øvrigt, og ikke for sjov, blev kåret som Københavns bedste børneskoforretning af Børn i byen tidligere i år.


Se evt. mere om Arauto RAP på deres hjemmeside.
ANNONCE
Leolove!  - På vintervisit hos Arauto RAP Leolove!
Lækre sporty vinterstøvler. - På vintervisit hos Arauto RAP Lækre sporty vinterstøvler.
Gule overgangsstøvler - og en flot pris til Tjubang. - På vintervisit hos Arauto RAP Gule overgangsstøvler - og en flot pris til Tjubang.
Skønne læderstøvler med rågummisål. - På vintervisit hos Arauto RAP Skønne læderstøvler med rågummisål.
Små hjemmesko skal der til - og gerne i blødt læder. - På vintervisit hos Arauto RAP Små hjemmesko skal der til - og gerne i blødt læder.
Fine korte vinterstøvler til de mindste. - På vintervisit hos Arauto RAP Fine korte vinterstøvler til de mindste.
På vintervisit hos Arauto RAP
Del

Seneste nyt

Annonce