Aniston

Orofluido

Aniston.dk har testet olien, der giver glans til håret og dufter lidt af jul.

Orofluido
Hvis du har tendens til, at parykken bliver kedelig blot få uger efter, du er blevet klippet, så har du sikkert prøvet lidt af hvert for at få glans i håret og få det til at se sundere og stærkere ud.

Det har jeg i hvert fald!

Nu har jeg også prøvet Orofluido, som er en olie, der plejer håret.

Smukt produkt til smukt hår
Orofluido er en lækker sag, der kommer i en luksuriøs indpakning, flot glasflaske og med tre små prøver på siden, som man kan forære veninder, der trænger til glans i håret, eller snuppe med i toilettasken, når man skal på ferie (hvis man ikke er typen, der under veninderne lækkert hår...)

I den smukke indpakning gemmer sig en fed olie, som skal anvendes i håret efter hårvask - helst i vådt eller håndklædetørt hår, men den kan også bruges i tørt hår.

Man hælder blot nogle dråber ud i håndfladerne og fordeler dernæst produktet i håret.

Husk for guds skyld at "less is more", for der skal meget lidt af produktet til for at få den ønskede effekt.

Orofluido er dog en tørolie, som nemt absorberes i håret, og som ikke tynger. Men der er ingen grund til at bruge mere end nødvendigt.

Få dråber gør underværker
Jeg har testet Orofluido i både vådt og tørt hår, og den kan bruges på begge måder.

Hvis man bruger den i tørt hår, bliver håret bare nemmere at styre og får masser af glans. Hvilket ser ret lækkert ud. Det er desuden perfekt at bruge, lige når man har glattet håret, fandt jeg ud af!

I håndklædetørt hår trænger olien dejligt ind og gør, at håret bliver super nemt at redde ud, ser sundere ud og føles dejlig blødt. Men olien skal bruges jævnligt, hvis du vil beholde resultatet.

Dog skal der kun nogle få dråber til at gøre underværker, så der er til laaang tid i flasken med 100 ml. - med mindre du har laaaangt hår.

I Cleopatras fodspor
Sammen med Orofluido følger også historien om Cleopatra, som i sin tid var det største ikon for forførelse og skønhed.

Og Cleopatra brugte den helt specielle olie "cyerus", som gav hende det silke- og fløjlsagtige hår.

Den nye luksuriøse olie fra Orofluido indeholder netop cyerus-olie og et par andre naturlige eksotiske olier, som gør Orofluido til et super plejeprodukt til håret.

Hvis man bare bruger et par dråber, mindskes hårets tørringstid, ifølge producenten, med 20 %, og håret gendannes med en lysende glans, som selv Cleopatra ville være glad for.

Og Cleopatra vidste umiddelbart et og andet om skønhed, for olien fra Orofluido virker og er faktisk super lækker. Og så dufter den dejligt af vanilie, hvilket leder tankerne hen på en dejlig risalamande.

Håret bliver sundere og stærkere at se på og får masser af glans.

Olierne i olien
Orofluido indeholder cyperusolie fra Egypten, som blødgør håret og giver det glans, hørfrøolie fra Middelhavsøerne, der giver håret fugt og beskytter med høj luftfugtighed samt plejer hårsækkene og hårrødderne, og Arganolie fra Morocco, som øger hårets elasticitet. Herudover indeholder Orofluido store mængder vitamin E.

Olien kan bruges til alle hårtyper, der trænger til lidt luksus.

Orofluido til god pris
Orofluido kommer i en pakke med en 100 ml flaske og tre små flasker af 5 ml.

Den kan købes på hjemmesiden Nicehair.dk, hvor du sparer lidt i forhold til normalprisen og kan få den for 159 kr. Du kan desuden købe en 2-pak og spare yderligere.

Orofluido 100 ml + 15 ml. har en vejl. udsalgspris på 195 kr.
Del