Aniston

Lulu Badulla

Nyt dansk smykke-crush.

Indtil for få år siden var mit motto "less is more", når det gjaldt smykker. Men siden har den danske smykkescene for alvor taget fart, og jeg er løbet efter med tungen ud af halsen!

For mig begyndte det med Julie Sandlau, hvis smykker jeg selv solgte i Noa Noa, dengang hun første gang havde siddet og samlet øreringe i hånden. Vi syntes jo egentlig, de var lidt dyre, men som ansatte fik vi 50 pct. rabat, og så var det jo helt okay.

Siden er jeg gået smykkeamok og har i en lind strøm indkøbt bl.a. Maria Black, RebekkaRebekka og Trine Tuxen.

Mit seneste alvorlige smykke-crush går under navnet Lulu Badulla. Jeg har intenst fulgt Lulu Badulla på Instagram i efterhånden lang tid, og i forbindelse med modeugen og mit besøg i The Jewellery Room fik jeg endelig set de fine, fine designs IRL.

Det skuffede ikke! Faktisk havde jeg lyst til at pille det hele ud af den meget fine og snorlige udstilling og putte det i ører, om halsen, på fingrene og på armen og så ellers valse ud derfra.

Du kender måske Lulu Badullas Robin Earstud, som nok er det Lulu Badulla smykke, der har fået mest omtale. Men den er jo ikke engang det fedeste, som designerparret har udrettet! Tag også et kig på Lucky Finger ring, den skønne Marilyn halskæde og det underskønne DNA-armbånd, som bare er nogle af de designs, som Lulu Badulla står bag.

Det fede, ud over at smykkerne bare er virkelig pæne (!!), ved Lulu Badulla er også, at smykkerne har en historie. Lucky Finger ringen er eksempelvis prydet med blindeskrift, der betyder "lucky finger", mens DNA-armbåndet er udformet som en DNA-streng.

Makkerparret bag Lulu Badulla hedder i øvrigt Anja og Rasmus, og de er den slags irriterende typer, som er virkelig søde og dygtige på en og samme tid.

Tjek Lulu Badulla ud her.

ANNONCE
Lulu Badulla
Del

Seneste nyt

Annonce