Aniston

8 gode råd til at passe på dine smykker

Pas godt på dine darlings, og få glæde af dem i mange år.

Smukt, klassisk guldhjerte fra Jewls CPH forhandles på Be-Fashionable.com. - 8 gode råd til at passe på dine smykker Smukt, klassisk guldhjerte fra Jewls CPH forhandles på Be-Fashionable.com.
Smykker er skønne, og de fleste af os har en hel del, som også har kostet en hel del.

Men smykker slides, ligesom tøj, når man bruger dem i hverdagen, eller bliver grimme, hvis man ikke passer på dem. Derfor er det også vigtigt at passe godt på dem.

Aniston.dk har, i samarbejde med smykkesitet Be-fashionable.com, samlet en række gode tips til, hvordan du passer godt på dine smykker, så de også holder længere.

1) Sov aldrig med dine smykker.

2) Bad ikke med dine smykker, og tag dem af, når du dyrker sport.

3) Undgå at få parfume eller creme på smykket. Så af med smykket, inden du tager eksempelvis håndcreme på.

4) Når du ikke bruger smykket, så opbevar det i gerne i en lille lufttæt pose (fx. en lille "zip-pose"), og opbevar dem, hvis muligt, i æsken eller smykkeposen, der fulgte med smykket.

5) Hvis du ønsker at rense dit smykke, kan du gøre det forsigtigt med mild sæbe og en blød babytandbørste eller en blød klud. Det kan også være en virkelig god idé at få dit smykke renset hos fx. en guldsmed. Det kan få et gammelt, falmet smykke til at se ud som nyt!

6) Læg ikke dit smykke i direkte sollys.

7) Hvis du har et armbånd med sten i, så pas på ikke at bøje det, da det kan få stenene til at falde ud af deres fatning.  

8) Hvis du oplever, at dit smykke bliver mørkt eller plettet, er det ikke, fordi der er noget galt med smykket, men fordi det bliver påvirket af svovlbrinte, som findes i atmosfæren. I langt de fleste tilfælde vil en rens hos guldsmeden kunne rette op på det.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce