Julekonfekt med Ren Rå marcipan
Dadler med marcipan og lakrids og delikate kransekagestykker til den ultimative jule- og nytårshygge.
Er tiden kun til små og nemme projekter, har vi her samlet et par af Anthon Bergs fineste konfektopskrifter, der udover at være ligetil at lave også bare smager fantastisk!
Brug Anthon Bergs nye og forbedrede Ren Rå marcipan, som indeholder hele 62 pct. mandler, og som derfor har en meget fyldig marcipansmag, der smager meget rent af marcipan.
Opskrifterne er udviklet af Jesper Rahbek fra AXOCO by Anthon Berg og er lige til at sætte tænderne i til jule- og nytårshyggen.
Dadler med marcipan og lakrids
Ingredienser:
10 dadler
300 g Ren Rå marcipan fra Anthon Berg
50 g Pastis eller Schumachers ”Ny Dansk”
200 g mørk chokolade
1 spsk. let knuste fennikelfrø
Bland marcipan og brændevin i en skål, udsten dadlerne og skær dem i både.
Kom herefter marcipanen i en sprøjtepose og sprøjt en stribe på dadlerne.
Smelt og temperer* så chokoladen.
Dyp til sidst dadlerne i chokoladen, og drys let de knuste fennikelfrø hen over dem.
*Læs, hvordan du tempererer din chokolade på Anthon Bergs facebookside.
Ingredienser:
400 g Ren Rå Marcipan fra Anthon Berg
125 g rørsukker
60 g æggehvider
Rør æggehvider og sukker sammen i en skål.
Bland herefter marcipanen i, og rør dejen godt sammen.
Rul massen til små aflange stænger, eller brug en sprøjtepose til at forme stykkerne som kransekagekonfekt. Sæt så stykkerne på bagepapir, og bag dem i oven i 12 minutter ved 200 g.
Velbekomme!
Ren Rå kan købes i dagligvarehandlen fra uge 41 til vejledende udsalgspris 44,95 DKK/400 g og 54,95 DKK/500 g.