Aniston

Har du styr på dine accessories?

Bare fordi man er mand må man jo gerne gøre lidt ekstra ud af sig selv. Vi skriver 2022, og det er efterhånden blevet hverdagskost at se mænd bære accesories på samme niveau som kvinder. Det er ikke gak-gak, det er bare god stil. Derfor har vi her en lille guide til de mest vigtige accessories til din garderobe.  

Halskæder

Der findes mange forskellige halskæder til mænd. Du har sikkert set rappere som Drake og Kanye West gå rundt med enorme kæder om halsen, men det mere stilsikre valg til den civile mand er en simpel kæde i guld eller sølv. Det giver et mere stilrent udtryk, og får dig til at fremstå mindre opmærksomhedskrævende.

Ringe

Ringe er også vejen at gå for en look som går lidt udover det sædvanlige. Med ringe gælder de samme regler som for halskæder: hold det simpelt. Simple ringe i guld, sølv eller sort er alt hvad du behøver, men der er også plads til at lege lidt. Du kan f.eks. få ringe med sten, som giver et look lidt udover det sædvanlige.  

Ure

Ure er den gamle dreng i klassen når det kommer til accesories til mænd. Det er her hvor det er mere end tilladt at eksperimentere og nørde lidt. Der er ure til enhver prisklasse, men du kan sagtens finde et ur efter din smag i dem alle. Du kan også lege med materialerne, metalrem, læderrem, guld, sølv. Kun fantasien og ønskerne sætter grænserne.

Hatte

Hatte kan både være praktiske og smarte, og tager dit look til et andet stilniveau end den klassiske kasket. Ikke mange mænd går med hatte, så derfor er det en tilføjelse til dit look som nemt kan få nakkerne til at vende sig – af de rigtige årsager, selvfølgelig. Vælg ikke en hat som er for bred – det skal ikke ligne en solhat. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce