Aniston

Han kommer ikke under sex

Det er ikke din skyld

Han kommer ikke under sex
Hej.
Mit spørgsmål til dig går ud på, at jeg har mødt en skøn gut og vi har haft sex for første gang. Han kom ikke og det var ham der opgav at få det til at lykkes. Jeg har aldrig prøvet det før og troede faktisk ikke at det kunne lade sig gøre at en mand ikke kunne komme.

Efterfølgende kom der en masse spørgsmål i mit hoved om hvorfor? Hvad kan grunden være? Jeg turde ikke snakke med ham om det og ved faktisk ikke helt om jeg skal føle mig utilstrækkelig, når han ikke kom. Jeg har også tænkt på om det kan være fordi han måske tager stoffer eller andet som kan have en indflydelse, også siden at han selv opgav at komme? Jeg håber du kan give mig nogle svar - på forhånd tak for hjælpen.
Den anonymeHej Anonyme

Tak for din mail og undskyld det sene svar. Stop, stop, stop - du ryger i den klassiske tøsefælde her. Drenge kan sagtens have sex og ikke komme, det er ikke unormalt og specielt ikke første gang de er sammen med en ny pige, her er pigerne lidt heldigere stillet, hvis man da kan kalde det det, fordi de kan nemlig fake og skal ikke præstere på samme måde som en mand!

Forstå mig ret, det har intet med dig at gøre, at han har svært ved at komme, det handler højst sandsynligt om, at han er alt for meget oppe i sit hoved, hvor han tænker på om det nu er fedt nok for dig, måske tænker han på sidst han var sammen med en pige, hvor han heller ikke kunne komme, måske tænker han på om du synes at han er lækker nok, om hans pik nu er stor nok og så videre, og så videre.
Han kommer ikke under sex
Rigtig god og lækker sex, hvor man har følelserne med og får en dyb følelsesmæssig tilfredsstillelse samtidig med den fysiske udløsning, kræver faktisk at man lægger et godt stykke arbejde i sex'en og at man har kendt hinanden i et stykke tid.

Jeg gentager, det handler ikke om dig. Men om ham og hvad der foregår inden i ham under sex, ofte kommer fyren ikke fordi kontakten til hans pik ikke er særlig god fordi tankerne kører løs, lidt som når vi piger har svært ved at komme eller få lyst til sex, fordi vi tænker på sidst vi skændes, om vi nu kan få orgasme, om fyren nu synes at vi er lækker nok og så videre.

Det bedste råd jeg kan give dig, er at lade det gå langsomt, hvorfor skal man have sex første gang man sover sammen, igen og igen hører jeg både mænd og kvinder som ville ønske at man kunne tage det mere med ro, og bare kysse og røre og udforske de første mange gange til man er tryg nok til at dyrke sex og man er med i sine følelser og man er tryg ved hinanden. De er nu ikke helt dumme de amerikanere med deres dating kultur, hvor det går langsomt. Det øger også den seksuelle spænding mellem jer.

Så tag det roligt, nøjes med at kys og nus, succeskriteriet er ikke en udløsning eller en orgasme, succeskriteriet er, at det føles dejligt og rart og at I begge nyder berøringerne og intimiteten. Så ud med knep knep og ind med efterskole-pilleri og kys.

Kærligst Maj, som er stor fan af kæleri!
http://www.majwismann.dk/
Del