Aniston

Forårssol og solcreme i lommestørrelse

Til de der hovedet-under-armen-dage ...

Forårssol og solcreme i lommestørrelse
Jeg er sommetider en glemsom mor. Jeg indrømmer det gerne. Herudover er jeg typen, der ganske ofte bliver overrasket over vejret, hvilket resulterer i, at Lillemanden enten har lidt for meget tøj på - eller lidt for lidt. Og når forårssolen begynder at skinne, skal jeg altid lige vænne mig til, at ham den lille (og jeg selv for den sags skyld) skal have solcreme på igen.

Derfor har jeg også ofte smidt en solcreme i tasken, fordi man så ikke behøver at have det hele i hovedet. Man kan i stedet have det i tasken.

Men det er drøn irriterende at rende rundt med en fullsize solcreme i en i forvejen tung og fyldt taske!

Derfor er det også, for mig i hvert fald, en rigtig god nyhed, at NIVEA er begyndt at lave solcreme til børn i en såkaldt lommestørrelse. 

NIVEA Sun Kids pocket size indeholder kun 50 ml SPF 30 solcreme, tuben er flad, så den ikke fylder særlig meget i tasken eller lommen, og indeholder vandfast solcreme til børn, som dog også gerne må bruges af voksne. 

Eneste ulempe er, når man er en lidt parfumeforskrækket dansk mor, at solcremen er almindelig parfumeret. Men jeg tænker, at det er ok, når det udelukkende drejer sig om de situationer, hvor man har været glemsom. Så kan man altid bruge den parfumefri variant, der i øvrigt også er fri for parabener, farvestoffer og konserveringsmidler, når man ikke har hovedet under armen.

Nyd foråret. Og husk solcreme - på huden eller i tasken :)


NIVEA Sun Kids pocket size SPF 30, 50 ml, har en vejl. pris på 49,95 kr., NIVEA Pure & Sensitive Sun Spray SPF 50, 200 ml, har en vejl. pris på 119,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce