Aniston

10 fine idéer til julegaveindpakning

De fineste idéer til indpakning.

10 fine idéer til julegaveindpakning

Personligt kan jeg godt lide at give en gave, som der er gjort lidt ekstra ud af. Der er nemlig noget virkelig fint og rart over at få en gave, der er gjort noget ekstra ud af. Det synes jeg i hvert tilfælde selv.

Jeg går på jagt efter enkelt papir, farvet tape, lækre til- og framærker, fine sløjfer og det lille ekstra, som gør gaven ekstra fin.

I år har jeg bl.a. eksperimenteret med små snefnug af Hama-perler. Forbløffende nemt og faktisk rigtig fint! Og så er det meget zen at sidde og fokusere på perler og perleplader en helt aften!

Alle mine julegaver er stort set pakket ind allerede. Men jeg elsker at kigge med på Pinterest, hvordan andre egentlig gør. For der er helt sikkert mange, der er meget mere krea, end jeg selv er!

Mangler du stadig at pakke et par gaver ind, så er der masser af inspiration at hente til juleindpakning af store, små og særlige gaver - og jeg har samlet ti af de fineste lige her.

Husk desuden at tjekke dagens låge i blogjulekalenderen. Den åbner Louise på Guld.Log i dag, og der gemmer sig en super fin puf fra AYTM bag lågen. Du kan naturligvis også stadig nå at deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort på 5.000 kr. til Yaneeda lige her.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce