Aniston

Wimp - Anmeldelse

Ubegrænset musik!

6 ud af 6 stjerner
Billede lånt fra Wimp.dk - Wimp - Anmeldelse Billede lånt fra Wimp.dk
Musikstreaming er kommet for at blive. Istedet for at købe sig fattig i albums og numre til sin mp3-afspiller eller Ipod kan man nu for en lille skilling få alt den musik man ønsker sig.

Og en af de bedste ting er at man ikke behøver at bekymre sig om gigabytes eller pladsmangel, fordi det hele foregår som streaming. Streaming handler ikke om at downloade musik men derimod at få musikken leveret 'strømmende'.
ANNONCE
Billede lånt fra Wimp.dk - Wimp - Anmeldelse Billede lånt fra Wimp.dk
Der er kommet mange nye tjenester på markedet, som i den grad er voksende. De mest velkendte herhjemme er TDC Play, Spotify og Wimp. Og netop Wimp har jeg haft æren af at teste den sidste måneds tid!

Wimp
Wimp startede som et tilbud til Telenors kunder men har hurtigt udviklet sig til at kunne benyttes af alle kunder i Danmark. Wimp har en meget nem brugerflade, og det er hurtigt at komme igang! 

Når man opretter sig som kunde på Wimp, så kan man vælge forskellige abonnementsformer. Der et et basic-abonnement til 49 kr pr måned og et premium-abonnement til 99 kr pr måned.
ANNONCE
Billede lånt fra Wimp.dk - Wimp - Anmeldelse Billede lånt fra Wimp.dk
Musikken med på farten?
Vælger man et basic-abonnement til 49 kr, så kan man vælge alt i det kæmpe musikkatalog, der består af flere millioner numre. Med et basic-abonnement lytter du til musikken på din computer.

Er du ejer af en smartphone, så kan du udover at høre musikken på din computer også tage den med dig. Alt dette kan du med et premium-abonnement til 99 kr. For at få denne fordel skal du downloade den gratis 'Wimp-applikation', der findes til din telefon.

Skulle man nu af uheldige årsager være et sted, der ikke er netværk så skal man ikke fortvivle. Med Wimp kan man nemlig have 'Offline-playlister'. Altså Wimp kan huske op til 3000 af de ynglingsnumre i offline-tilstand, hvorend man befinder sig på kloden!
ANNONCE
Bedømmelse
Jeg har nu lyttet til Wimp på min computer og iPhone i en måned, og jeg er rigtigt positivt overrasket.
Det er rigtigt nemt at søge i kunstnere og finde de sange, man har lyst til at høre. Det virker upåklageligt på computeren, men også på farten med 'Wimp-app'en'. Jeg kører i tog hver dag og har endnu ikke oplevet udfald. 

Jeg har oprettet playlister med de sange og kunstnere, jeg synes er fede og lytter meget til. I Wimp er der ligeledes hitlister over de mest populære sange, der spilles for tiden, så man hele tiden er 'med på noderne'.

Hvis man gerne vil dele sine playlister, så kan forbinde Wimp med Facebook og vise sine venner, hvad man lytter til. Denne feature har jeg især fundet god, da det er rart, at man kan dele musikken med dem, man holder af og ligeledes få anbefalinger tilbage. 

En fest behøver aldrig at blive kedelig igen, da man nu har alt slags musik ved hånden. Musikkataloget er meget bredt. Om man så er til Jodle Birge eller Evanescence, så findes det i biblioteket! 

Jeg vil give Wimp 6 ud af 6 stjerner. Især for den nemme betjening og så for den positive oplevelse det var at bruge programmet. Jeg kan varmt anbefale Wimp til alle musikelskere derude!

Se meget mere på www.Wimp.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt