Aniston

Tea Tree Oil til bumsen

En virkelig ven i nøden.

Tea Tree Oil til bumsen
Jeg har været rigtig glad for The Body Shops Tea Tree Oil Pore Minimiser og Cool and Creamy Wash, som begge er produkter, der er oplagte til en hud som min, der ganske ofte har tendens til urenheder og bumser. 

Da jeg forleden var på besøg hos The Body Shop, blev jeg præsenteret for endnu et af Tea Tree produkterne, som jeg faktisk ikke kendte. Den rene Tea Tree Oil er ellers en af The Body Shops helt store globale sællerter.

The Body Shop Tea Tree Oil er ganske enkelt tea tree olie. The Body Shop har dog lavet en helt speciel koncentration, som de har patent på, og som faktisk er enormt effektiv, når det handler om at "trylle" bumser væk. 

Olien kommer i en helt lille flaske, og det er der en grund til. For der skal virkelig kun bruges en lille bitte smule ad gangen. 

Man tager ganske enkelt en dråbe af tea tree olien (det er nemmest, hvis man bare sætter fingeren på og vender flasken på hovedet) og dupper på bumsen. Og når man har gjort det en enkelt gang eller to, så er bumsen faktisk væk, fordi tea tree oil har en helt særlig antibakteriel og rensende effekt. Samtidig udtørres huden ikke, fordi det jo stadig er en olie.

Tea Tree Oil stinker desværre som bare f****, og det gør denne olie naturligvis også. Men kun i få minutter, og så har næseborene ellers ro igen - men det har bumsen ikke!


The Body Shop Tea Tree Oil forhandles hos The Body Shop til vejl. pris på 65 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce