Aniston

Review HairLust Hair Gummies

Anmeldelse af HairLust vitamin gummies

Review HairLust Hair Gummies

Vingummier med vitaminer, der hjælper med længere og fyldigere hår? Ja tak! Kan du ikke sluge vitaminpiller er disse vingummier perfekte. Jeg er vant til at tage multivitaminpiller hver dag (eller de fleste dage, hvor jeg husker det), mens jeg har testet HairLust vingummierne har jeg dog undladt mine multivitaminer, for ikke at få dobbelt dosis vitaminer. 
Vingummierne har jeg indtaget samtidig med anvendelse af HairLust Hair Mask til styrkelse af håret, du kan læse anmeldelsen af denne her

Om de har givet en bedre og direkte effekt på mit hår er svært at svare på, men mit hår er blevet mere glansfyldt og en smule fyldigere efter jeg har kombineret vingummierne med hårkuren fra HairLust. Vi ved jo, at specielt B12 vitaminerne er godt for håret, hvilket HairLust Gummies vitaminerne blandt andet også indeholder. Men, ingen tvivl om at mit hår er blevet knap så skrøbeligt som inden jeg anvendte produktet, jeg har færre knækkede hår og fælder mindre end jeg plejer, også er mit hår bare mere lækkert og blødt nu. 

Vingummierne har en sød vingummismag, og så er det jo ingen sag at huske sine vitaminer hver dag! Vingummierne er desuden gluten, laktose, soja og gelatine fri og velegnet til allergikere. 
HairLust anbefaler der tages tre vingummier om dagen for den bedste effekt. Du kan købe et glas for 249 ,- til én måned, tre måneder for 499 ,- eller til seks måneder for 799 ,- Køb HairLust Hair Gummies her.
Helt sikkert pengene og købet værd, hvis du spørger mig - Specielt, hvis du leder efter en lettere måde at indtage dit daglige kosttilskud på, uden den grimme vitaminsmag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce