Aniston

HairLust Hair Mask Review

Hårkur anmeldelse til ødelagt hår fra HairLust

Hairlust - HairLust Hair Mask Review Hairlust

Ønsker du mere hårvækst, glans, fylde og beskyttelse?

Jeg har i knap en måneds tid nu testet en hårkur fra Hairlust Hair Mask - Growth & Protection. Mit eget hår er meget tyndt og langt, og bliver hurtig slidt i spidserne af diverse produkter, føntørring og fladjern osv. Så hvis du ligesom jeg, ønsker fornemmelsen af tykkere og mere volumeniøst hår, så er denne hårmaske helt sikkert noget for dig.
Efter en sommer i solen, hvor håret er blevet bleget, tørt og slidt, er der ikke noget bedre end lidt hjemme wellness med pleje af sit triste hår med en lækker hårkur, efter man er kommet hjem fra ferie, vel?!

Jeg har brugt kuren som en leave-in-maske, som jeg har puttet i mit våde hår og gået rundt med i 20 min. eller indtil jeg skal bad, hvorefter jeg så har skyllet kuren ud, og vasket mit hår som normalt efterfølgende.
Hårmasken har den skønneste duft og konsistens, når du masserer det ind i håret. Jeg har også puttet lidt i hovedbunden for at give lidt ekstra fugt her i sommeren (selvom jeg ikke er sikker på om det er meningen, men det kan vel ikke skade... haha).

Jeg må sige, at med det samme jeg fik skyllet masken ud af håret kunne mærke en stor forskel på mit hår. Det virker til at kuren lukker de slidte hårstrøg og samler håret mere blødt og mindre tørt end før.
Efter et bad plejer jeg putte saltvandsspray i mit nyvaskede våde hår for at tilføre lidt volumen, inden jeg tørrer det, men hårmasken fra Hairlust gør næsten saltvandssprayen overflødig, da masken hjælper rigtig godt i sig selv på volumen.
Normalt anvender jeg hårkuren Olaplex, som flere af jer sikkert også kender fra frisøren, som uden tvivl også er en rigtig god hårkur. Men, til jer der ligesom mig er kede af jeres tynde og alt for slidte hår, så vil jeg faktisk mene at Hairlust klarer opgaven for dit hår bedre end Olaplex og endda til en lidt billigere pris (199,-).

Hårmasken kommer i en lækker emballage, som er nem at skrue låget af, mens du står under badet for at putte masken i dit hår.
Hairlust anbefaler dog du kombinerer hårmasken med deres vitaminpiller eller vingummier, der er med til at styrke dit hår, for det bedste resultat.

Jeg vil hvert fald give Hairlust Hair Mask Growth & Protection en rigtig god anbefaling med her fra. Hårmasken bliver uden tvivl et fast del af mit beauty-sortiment herhjemme.
Køb HairLust hårkur her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce