Aniston

Pure Active Serum

En guddommelig gave til hud med fine linjer og pigmentpletter.

Da jeg for nogen tid siden besøgte Akademikliniken i indre København for at få en helt igennem fantastisk Madonnabehandling, blev jeg også rådet til at bruge nogle af deres hudplejeprodukter fremadrettet.

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg har lidt problemhud, og at det ikke er alle produkter, der nødvendigvis gør godt på min hud.

Men jeg fik en Pure Active Serum med hjem i bagagen, som for det første exfolierer huden i løbet af dagen, og som for det andet reducerer fine linjer (begyndende rynker, hvis vi skal være så frie og kalde dem det) og sætter ind mod mindre pigmentforandringer i huden.

Nu har jeg brugt Pure Active Serum i nogle uger, og iiiih, hvor jeg allerede elsker den! Jeg bruger den under min dagcreme morgen og aften i ansigtet og på halsen, og det er en ren fornøjelse.

Den dufter intet mindre end fantastisk: Rent, friskt og lækkert, og så gør den godt på min hud, som ser pænere ud.
ANNONCE
Pure Active Serum dufter fantastisk og ser fantastisk ud! - Pure Active Serum Pure Active Serum dufter fantastisk og ser fantastisk ud!
Jeg anvender netop nu serum sammen med en Pro-Lipid Delivery Mask fra Akademikliniken. - Pure Active Serum Jeg anvender netop nu serum sammen med en Pro-Lipid Delivery Mask fra Akademikliniken.
Pure Active Serum er egnet til alle hudtyper.

Den er specielt god til at bekæmpe fine linjer og pigment forandringer.

Pure Actice Serum exfolierer huden og fjerner dermed døde hudceller, så huden ser mere frisk og ungdommelig ud.

Pure Active Serum forhandles via Akademikliniken.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce