Aniston

Pretty Little Liars: Afsløringer

Måske sidste kapitel af historien om de søde små løgnere. Måske ikke ...

6 ud af 6 stjerner
Pretty Little Liars: Afsløringer
"Afsløringer" er foreløbigt og måske/måske ikke den sidste del i fortællingen om Emily, Spencer, Aria og Hanna samt deres afdøde veninde Alison, som stadig spøger lidt for meget i pigernes hverdag.

Og hverdagen er ikke blevet nemmere for de fire eks-veninder, som bliver truet af den mystiske A.

Emily bliver sendt af sted til sin familie i Iowa, fordi hun har fået en pigekæreste, og hendes forældre slet ikke er tilhænger af den slags.

Aria er nødt til at bo hos sin far og hans unge, nye kæreste, Meredith, som Aria på ingen måde har varme følelser for.

Spencer bliver pludseligt bange for, om hun måske har noget at gøre med mordet på Alison, og om hun blot (endnu engang) kan have fortrængt den ubehagelige virkelighed.

Imens svæver Hanna mellem liv og død, fordi ”hun vidste for meget” og dermed er blevet kørt ned af en flugtbilist, hvilket A muligvis står bag. 

Hemmligheder afsløres
"Afsløringer" fortsætter, der hvor "Skandaler" slap, og historien er ikke blevet mindre interessant, selvom man fornemmer, at den lakker mod ende.

Spencer, Aria, Emily og Hanna bærer stadig rundt på både deres egne og en fælles hemmelighed, men stille og roligt kommer deres hemmeligheder frem i lyst - og nogle af dem viser sig at være helt anderledes, end de tror.

Herudover kommer man som læser hele tiden tættere på, hvem A er ... Men der er mange, som kan mistænkes, og tingene er slet ikke, som man tror! Derfor bliver man konstant vildledt.

"Skandaler" er et (måske foreløbigt) trist farvel til de fire Rosewood-piger og deres venner.


"Pretty Little Liars: Afsløringer" er skrevet af Sara Shepard og udgivet af Forlaget Politiken.
ANNONCE
Del

Seneste nyt