Aniston

Plaster på, plaster af, hudorme væk

Den nemme måde at bekæmpe hudorme på.

Plaster på, plaster af, hudorme væk
Jeg ved udmærket godt, at der ikke findes nogen mirakelkur mod uren hud. Men det er enormt frustrerende at gå ind og få en ansigtsbehandling en gang om måneden og alligevel ende ud med at komme hjem med hudorme og andre urenheder - og rødmossethed i hele ansigtet som bonus.

Derfor forsøger jeg også at holde urenheder nogenlunde nede i det daglige. Vasker, skruber og gør ved!

Det er hårdt arbejde, men alternativet er en VIRKELIGT grim hud!

Nu har jeg dog testet nogle spændende gå-væk-hudorme-plastre fra NIVEA, fordi jeg alligevel gerne vil have en lidt nemmere vej til den lidt pænere hud.

Daily Essentials Refining Clear-Up Strips går lidt ind og gør det samme som en blackhead maske. Begge produkter dækker et område, og når der så er gået nogen tid, så kan man hive plastret eller masken af og hive urenheder med.

Finten med NIVEAs Refining Clear-Up Strips er bare, at de er meget nemmere at bruge. Alt makeup etc. skal naturligvis vaskes af ansigtet, så skal områderne, som man vil sætte plastrene på, gøres våde, og så kan man ellers sætte de dertilindrettede plastre på næse, pande og hage.

Plastrene tørrer stille og roligt ind, og efter 10-15 minutter kan man så hive plastrene af igen.

Lige da jeg hev plastrene af og kiggede på dem, tænkte jeg: "Nå, var det bare det?!", fordi der ikke sad såååå meget ulækkerhed i de enkelte plastre. Men da jeg så kiggede på min hud i spejlet, kunne jeg så udmærket se, at huden var meget pænere der, hvor plastrene havde siddet. Porerne var renset, og huden var langt mere pæn og ren. Det er stadig ikke nogen mirakelkur, men plastrene renser porerne og fjerner de fleste udorme i områderne.

Nu sidder jeg bare og ønsker, at man kunne få et plaster, der dækkede hele ansigtet! ;-)


NIVEA Daily Essentials Refining Clear-Up Strips forhandles bl.a. i Matas til 59,95 kr.
ANNONCE
Hver pakke indeholder fire plastre til næse og fire plastre til hage og pande. - Plaster på, plaster af, hudorme væk Hver pakke indeholder fire plastre til næse og fire plastre til hage og pande.
Plaster på, plaster af, hudorme væk
Del

Seneste nyt

ANNONCE