Opskrift: Cupcakes med et strejf af vanilje
Skønne cupcakes med frisk Madagascar bourbon vanilje.
Så mangler der kun frosting eller kagecreme - mums!
Vanilje er skønt til bagværk. Og frisk vanilje er ekstra skønt!
Faktisk har Dr. Oetker netop lanceret en Vanilje-Twister, der både gør det nemt og lækkert at bruge vanilje i bagværket. Og med den smarte twister bruger man ikke kun kornene men hele vaniljestangen, hvilket giver en meget lækker og fyldige vaniljesmag.
Prøv evt. ...
Lækre cupcakes med friskkværnet vanilje
Ingredienser:
300 gram mel
1 tsk. Dr. Oetker Vanilje-Twister (kan kværnes ud på en ske)
150 gram rørsukker
2 tsk. bagepulver
1 knsp salt
2 æg
50 g mørk chokolade
1 1/2 dl rapsolie
1 dl mælk
Sådan gør du:
Pisk æg sammen med vanilje og sukker.
Tilsæt mel, bagepulver, salt, mørk chokolade, olie og mælk og rør rundt, til dejen er lind.
Hæld i muffinforme, og bag i 18-20 minutter.
Afkøl på rist.
Opskrift på frosting til cupcakes
Pynt til sidst de afkølede cupcakes med frosting og fint krymmel eller prøv med Dr. Oetker Kagecreme, som findes i flere smagsvarianter.
Ingredienser til cupcake-frosting:
300 g flormelis
100 g blødt smør
100 g flødeost, neutral
Tilsæt smag sådan chokolade, vanilje, jordbær eller lign. Og brug evt. Dr. Oetker konditorfarve til at give frostingen den ønskede kulør.
Sådan gør du:
Pisk flormelis, smør, ost og chokolade/vanilje/jordbær ell. lign. sammen med en håndmixer i cirka 5 minutter ved høj hastighed. Tilsæt evt. konditorfarve, og pisk dette sammen med resten. Tilsæt mere flormelis, hvis frostingen bliver for tynd.
Fordel frostingen med en sprøjtepose.
Faktisk har Dr. Oetker netop lanceret en Vanilje-Twister, der både gør det nemt og lækkert at bruge vanilje i bagværket. Og med den smarte twister bruger man ikke kun kornene men hele vaniljestangen, hvilket giver en meget lækker og fyldige vaniljesmag.
Prøv evt. ...
Lækre cupcakes med friskkværnet vanilje
Ingredienser:
300 gram mel
1 tsk. Dr. Oetker Vanilje-Twister (kan kværnes ud på en ske)
150 gram rørsukker
2 tsk. bagepulver
1 knsp salt
2 æg
50 g mørk chokolade
1 1/2 dl rapsolie
1 dl mælk
Sådan gør du:
Pisk æg sammen med vanilje og sukker.
Tilsæt mel, bagepulver, salt, mørk chokolade, olie og mælk og rør rundt, til dejen er lind.
Hæld i muffinforme, og bag i 18-20 minutter.
Afkøl på rist.
Opskrift på frosting til cupcakes
Pynt til sidst de afkølede cupcakes med frosting og fint krymmel eller prøv med Dr. Oetker Kagecreme, som findes i flere smagsvarianter.
Ingredienser til cupcake-frosting:
300 g flormelis
100 g blødt smør
100 g flødeost, neutral
Tilsæt smag sådan chokolade, vanilje, jordbær eller lign. Og brug evt. Dr. Oetker konditorfarve til at give frostingen den ønskede kulør.
Sådan gør du:
Pisk flormelis, smør, ost og chokolade/vanilje/jordbær ell. lign. sammen med en håndmixer i cirka 5 minutter ved høj hastighed. Tilsæt evt. konditorfarve, og pisk dette sammen med resten. Tilsæt mere flormelis, hvis frostingen bliver for tynd.
Fordel frostingen med en sprøjtepose.
SKØN nyhed fra Dr. Oetker ...