Aniston

Økologisk solcreme fra Green People

Foråret er på vej, og det samme er sæsonen for solcreme. Aniston.dk har testet en økologisk af slagsen.

Hvis man døjer af varmeknopper, nældefeber og eksem, når solen kigger frem, så kan økologiske solprodukter være vejen frem. Derfor har jeg kigget nærmere på Green People's solprodukter.
Økologisk solcreme fra Green People
Selvom vi kun lige står ved trappetrinet til foråret, så er det jo snart, man skal ud og investere i sæsonens solprodukter.

Så hvis du hører til blandt dem, der gruer for sommermånederne, fordi du har sart hud, eller hvis du har børn, så læs med, for jeg har testet sommerens lifesaver inden for milde og økologiske solprodukter for dig.

Jeg har med andre kastet os over nogle af Green People's solprodukter, som (af gode grunde) desværre ikke er blevet testet i 30-35 graders varme (og det var ikke, fordi jeg ikke ville!), men jeg har i stedet fokuseret på konsistens og følelsen på huden, som jo også er vigtige parametre i forhold til solcreme og after sun.

Blød solcreme, der trænger hurtigt ind
Varmeknopper, nældefeber og eksem er bare nogle få af de hudproblemer, som mange oplever om sommeren, og som vi forsøger at begrænse med solcreme.

Men faktisk er det ikke kun solen, der er synderen i forhold til de problemer. Hudlidelser kan nemlig blive endnu værre, hvis man bruger solcreme, der er fyldt med kemiske indholdsstoffer.

I Green People Sun Lotion SPF15 er der slet ingen kemiske stoffer. Solcremen er i stedet primært baseret på økologiske ingredienser, og så er den både vandfast og indeholder UVA- og UVB-beskyttelse, hvilket er en stor bonus.

Derudover har cremen en meget blød konsistens, og den trænger utroligt hurtigt ind i huden.

Faktisk er jeg aldrig stødt på en solcreme, som er så fed, men som alligevel slet ikke føles fedtet på huden. Man smører den bare på, og så kan man sådan set tage tøj på... Men man skal altid huske at smøre første lag solcreme på cirka en halv time, inden man går ud i solen.
ANNONCE
Økologisk solcreme fra Green People
Cool after sun, der dufter skønt
Normalt er after sun-produkter lidt snaskede og tynde i konsistensen, og så dufter de som regel lidt underligt.

Men Green People's After Sun Cooling Moisture Binding-creme er helt som en body lotion, og så dufter den lidt af tyggegummi - mums!

Da det er svært at få røde kinder i solen lige nu, gav jeg kæresten til opgave at smøre sig ind i cremen, da han kom retur fra en solarietur, og han var meget begejstret for både virkning, konsistens og duft. Han lagde desuden mærke til, at denne creme også trænger noget hurtigere ind end vores normale after sun.

Green People After Sun indeholder både aloe vera, calendula og mint - og sidstnævnte er nok den ingrediens, der gør, at cremen dufter så dejligt.

After sun-cremen giver masser af fugt og er derfor også en god body lotion, der kan bruges året rundt - med eller uden sol.

Den taskevenlige version
Green People's solprodukt-serie indeholder også et par små og meget taskevenlige størrelser, som er gode, når man er på farten.

Et af disse produkter har fået det søde navn "Oy! Face the Sun", og cremen primært til at bruge på ansigt og hals.

Igen trænger produktet utroligt hurtigt ind, så man er fri for at gå rundt og svede med fedtede kinder og pande. Derudover dufter cremen slet ikke, og endnu vigtigere, når vi taler ansigtscreme: Den fedter ikke!

Cremen er desuden ikke testet på dyr, og så indeholder den kun 50 ml., som gør den perfekt at have med i tasken til lige at smøre på i forårs- eller sommersolen, når det er nødvendigt.

Økologiske produkter, der booster kuløren
Green People har et godt udvalg af økologiske solcremer, der alle er egnede til sart hud.
 
Solcremerne er vandafvisende, indeholder bredsprektret UVA-/UVB-beskyttelse samt antioxidanter og vitaminer, der efter sigende hjælper med at understøtte hudens immunforsvar og beskytter mod celleskader.
 
Green People's solplejeserie er desuden produceret med certificerede økologiske ingredienser, og produkterne er fri for unødige kemikalier, hvilket mindsker risikoen for hudirritation, varmeknopper og udslæt.                      
 
Og hvis du gerne vil have en hurtigere og mere intens kulør, så skal du kaste dig over SPF15-produkterne, der har en naturlig plantebaseret farveaccelerator, der skulle hjælpe med at stimulere melaninproduktionen og derved booste din solbruningen. Kuløren skulle desuden holde op til 50 % længere.

Green People Sun Lotion SPF15 Tan Accelerator indeholder 200 ml og har en vejl. udsalgspris på 215 kr., After Sun Lotion indeholder 200 ml. og har en vejl. udsalgspris på 155 kr., mens Oy! Face the Sun indeholder 50 ml. og har en vejl udsalgspris på 139 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce