Aniston

Nivea Stress Protect

Til kamp mod stressprovokeret sved.

NIVEA har lanceret en ret spændende nyhed - nemlig en såkaldt Stress Protect deodorant, der, som navnet antyder, beskytter mod sved som følge af stress.

Vi valgte derfor at sætte deodoranten på den ultimative prøve under Københavns modeuge i sidste uge, hvor vi fløj ud og ind af shows, cyklede mellem de forskellige scener, stressede rundt mellem udstillere i Bella Center, foretog interviews, spottede nye tendenser og, ikke mindst, hele tiden lige var 5 minutter bagud for planen, som man jo helst skal være, når man er til modeuge.

Stress-sved og lugten
Grunden til, at NIVEA nu har valgt at lancere en helt ny type deodorant, er, at der er forskel på sved. Der er, med andre ord, termisk sved, som skyldes fysisk aktivitet og varme, og så er der stress-sved, som kommer, når vi er i stressede situationer.

Stress-sved oplever vi som følge af hormoner, når vi udsætter os selv eller bliver udsat for psykisk stress, og denne type sved indtræder ofte hurtigere og har en mere kraftig lugt end, når vi f.eks. sveder på en løbetur.

Herudover indtræder stress-sved primært i armhuler, på fodsåler, i håndfladerne og i panden.
ANNONCE
Nivea Stress Protect
På farten med Stress Protect
I hverdagen er stress-sved noget, vi alle oplever med jævne mellemrum. Det kan eksempelvis være i forbindelse med et vigtigt møde på job, en jobsamtale, eller hvis vi bliver bange eller stressede.

Og hvad er egentlig mere stressende end en modeuge? 

NIVEA Stress Protect kom på om morgenen gennem hele modeugen, og så blev den naturligvsi pakket ned i tasken, hvis nu der blev behov for at genopfriske deo'en i løbet af dagen.

Den nye Stress Protect Deodorant dufter mildt og i deo roll-on-varianten har den en cremet konsistens, som er nem at fordele, så på den måde er den behagelig at bruge.

Undervejs kom tempoet op i højt gear, og stressede situationer var der nok af, men det blev på intet tidspunkt nødvendigt at genopfriske deodoranten, selvom dagene og aftenerne blev lange.

Det er sjældent, man oplever en deodorant, som kan stå den type distance, men det kunne NIVEA Stress Protect altså.


NIVEA Stress Protect Deodorant findes til mænd og kvinder som både deodorantspray og roll-on og har en vejl. udsalgspris på 34,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce