Aniston

NIVEA Pure Invisible

Aniston.dk har testet NIVEAs deo roll-on, der ikke giver grimme hvide pletter på vintertøjet.

NIVEA Pure Invisible
Din deodorant er sikkert din bedste ven om sommeren, hvor det handler om at finde en effektiv deodorant, der kan holde til, at du sveder i sommervarmen.
Men når det er koldt udenfor, tager du sikkert en stor sweater og en varm jakke på, som gør, at din krop har sværere ved at skille sig af med overskydende varme og fugt.

Dermed bliver deodoranten er mindst lige så god ven om vinteren, når du render rundt i det varme tøj og helst vil undgå sved og fugt i armhulerne. For svedlugt er heller ikke charmerende om vinteren!

De hvide deospor på blusen
Vinter er også tiden, hvor du hopper i de sorte bluser eller andre mørke farver.

Og det er pænt irriterende at trække blusen på og så opdage, at deodoranten har efterladt et hvidt spor hele vejen ned af blusen. Eller endnu værre: Først opdage deodorantsporet, når man er kommet ud på jobbet, skolen eller på cafeturen med vennerne.

For det hvide deodorantspor er svært at få væk igen, når det først har sat sig hele vejen ned af din ellers nyvaskede og pæne bluse.

Undgå hvide skjolder
Mørkt tøj med hvide skjolder er med andre ord ikke på mode og kommer det nok heller ikke.

Men Aniston.dk har testet NIVEA Pure Invisible Roll-on, som er skabt til at bruge, hvis man vil undgå grimme hvide spor på tøjet.

Deodoranten fra NIVEA dufter mildt, er nem at påføre med den lille bold - og så er den klar i stedet for mælkehvid som mange andre deo roll-ons.

Den efterlader da heller ikke et eneste spor på det sorte tøj i vores test, så den er bestået og vil være god at have i badeværelsesskabet her til vinter.

Vil du være fri for hvide spor på tøjet og have en deo roll-on, der ikke dufter alt for parfumeret er NIVEA Pure Invisible Roll-on et godt bud!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce