Aniston

NemFisk

Glyngøre gør indtaget af fisk lidt nemmere - og meget lækrere.

De tre nye NemFisk-saucer - man må gerne selv bestemme, hvilken fisk man vil bruge dem til. - NemFisk De tre nye NemFisk-saucer - man må gerne selv bestemme, hvilken fisk man vil bruge dem til.
Man skal indtage 350 gram fisk om ugen. Det ved vi sådan cirka godt alle sammen, og vi ved også, at vi helst skal fordele det således, at vi får fisk to gange om ugen til aftensmad og resten til frokost samt, at vi helst skal have både fed og mager fisk.

Og jeg tror faktisk også, at vi er ok gode til at indtage den rette mængde fisk hjemme hos os - i modsætning til så mange andre danskere, hvis man skal tro på alskens undersøgelser.

Men ... Vi (læs: jeg) er altså ret dårlige til at gøre det der fisk spændende!

Vi får enten fiskefrikadeller eller tun i pitabrød. Og går det vildt for sig, og det gør det bestemt ikke hver uge, så laver vi hjemmelavet sushi eller henter hos den udemærkede sushismed, der ligger rundt om hjørnet.

Det er jo ikke sjovt at spise det samme hele tiden, men jeg har altid syntes, det var svært at finde på noget rigtig sjovt med fisk!

Forleden blev jeg dog introduceret for et ret fantastisk koncept: NemFisk! 

Glyngøre har nemlig, med udgangspunkt i travle børnefamilier og med fokus på at gøre det nemt for familier at lave sund og spændende mad i ulvetimen, lanceret Glyngøre NemFisk, som er en serie saucer til fiskeretter i fad. 

I serien findes en citronsauce til laks, en tomat & kryddersauce til laks og en dildsauce til torsk, og det fede ved konceptet er, at man bare kan lægge et par stykker laks, torsk eller, hvad man nu synes, i et ildfast fad, hælde posens indhold hen over og så ellers køre hele herligheden ind i ovnen i 20 minutters tid. Imens fisken passer sig selv i ovnen, kan man passende sidde med sit afkom og lege med Lego eller se lidt Gurli Gris.  

Saucerne indeholder ikke nogen konserveringsmidler, og de er super cremede, og så smager de ganske enkelt STJERNE godt! Jeg er, med andre ord, fuldstændig hooked på NemFisk og vil klart skifte nogle af fiskedelle-aftenerne ud med NemFisk-aftener.


Find evt. mere inspiration til nemme fiskeretter på Provmedfisk.dk


Glyngøre NemFisk er netop landet i handlen til vejl. udsalgspris på 19,95 kr.
ANNONCE
Tilsæt fisk og lidt grønt, og så laver aftensmaden ellers, stort set, sig selv. - NemFisk Tilsæt fisk og lidt grønt, og så laver aftensmaden ellers, stort set, sig selv.
Laks med tomat & kryddersauce - en klar favorit! Pssst … Klem lige en citronbåd henover fisken. Det giver et ekstra lækkert pift. - NemFisk Laks med tomat & kryddersauce - en klar favorit! Pssst … Klem lige en citronbåd henover fisken. Det giver et ekstra lækkert pift.
Del

Seneste nyt