Aniston

Neglestickers til den indre POP-prinsesse

L'Oréals nye negleklistermærker sætter ekstra farver på sommeren.

Indrømmet: Jeg har tit stået med en pakke neglestickers i hånden for så at lægge dem fra mig igen, fordi jeg har tænkt, at det var både besværligt at arbejde med og underligt at rende rundt med stickers på neglene. Herudover er jeg også bare 100 pct. lak-pige, der elsker neglelak mere end de fleste, og som altid har en eller anden kulør på neglene.

Men da jeg så L'Oréals nye Miss POP negleklistermærker, blev jeg alligevel lidt blød i knæene. For printene på disse er SÅ fine, at de næsten ikke er til at stå for!

Jeg faldt således pladask for tie-dye looket på de neglestickers, som L'Oréal har valgt at kalde 031 Tie-Dye Rocks.

Samtidig har jeg længe tænkt, at nogle neglestickers måske kunne give mine lak-slidte negle lidt ro til at komme sig fra de mange lag lak og al den neglelakfjerner, jeg efterhånden har udsat dem for i årevis. 

Så jeg sprang ud i de nye Miss POP neglestickers, som er en del at L'Oréals helt nye Miss POP-serie, der bl.a. også indeholder flotte og farverige pop art neglelakker.
ANNONCE
031 Tie-Dye Rocks - Neglestickers til den indre POP-prinsesse 031 Tie-Dye Rocks
Mit forbehold omkring, at neglestickers er svære at arbejde med, blev ret hurtigt skudt ned.

I pakken er der nemlig 18 stickers, så man skal blot finde det sticker, der passer bedst på den enkelte negl og så trække det lille sticker forsigtigt af.

Hernæst sætter man blot klistermærket på den rene negl. Og rammer man lidt skævt, så kan man godt trække klistermærket af igen og justere.

Når man har sat det lille sticker på, bukker man blot den overskydende del bagover, så hele neglen er dækket, og så filer man neglen med en neglefil, indtil resten af klistermærket er til at pille af.

Det er ret nemt! Og resultatet bliver også hurtigt pænt. Godt nok passer klistermærkerne ikke nødvendigvis 100 pct. på neglen, men det er ikke noget, man ser, med mindre man virkeligt kommer tæt på.

Der opstod desuden kun ganske få små buler og folder i klistermærket, hvilket sikkert kunne have været undgået, hvis jeg havde justeret endnu engang. Men øvelse gør, som bekendt, mester!

Mine negle har i øvrigt tydeligvis haft ret godt af at få nogle dages pause fra lakken. De føles en smule stærkere, og overfladen er blevet pænere. 

Det er i øvrigt ikke underligt at have klistermærker på neglene. Det føles ikke på samme måde som et par lag lak, fordi de jo ligger oven på neglen. Men man mærker det på den anden side heller ikke.

De meget fine neglestickers, som jeg har fået vildt mange komplimenter for, holder desværre ikke evigt. De begyndte stille og roligt at løsne sig efter 3-4 dage, og vand og almindelig slid fik dem til at flosse en smule yderst. Men de er det oplagte valg, hvis man har brug for iøjenfaldende negle til en fest eller anden stor begivenhed. For det er ret nemt - og meget fint!


Miss POP Le Nail Art negleklistermærker findes i to varianter til vejl. udsalgspris på 79,95 kr.
ANNONCE
Funky tie dye og piget konfetti-look. - Neglestickers til den indre POP-prinsesse Funky tie dye og piget konfetti-look.
Del

Seneste nyt