Aniston

Mad til småfolk

Masser af inspiration til lækker, sund og varieret mad til de mindste.

8 ud af 6 stjerner
Forældre vil naturligvis deres børn det bedste.

Men når det gælder den daglige kost, er der mange, der må springe over, hvor gærdet er lavest, fordi man hverken har tid eller evnerne til at fabrikere sund, varieret og smagfuld kost til sine poder.

Derfor forfalder mange forældre til mad på glas, fordi det er nemt! - og ret dyrt...
ANNONCE
Mad til småfolk
Simple og sunde retter
I bogen "Mad til småfolk" kan travle forældre dog få masser af viden om de mindstes kost og ikke mindst inspiration til varieret og sund kost, der ikke tager flere timer dagligt at tilberede.

"Mad til småfolk" indeholder først og fremmest 90 lækre og inspirerende opskrifter, der næsten ikke kan undgå at give inspiration til at prøve noget nyt.

Retterne spænder lige fra pæremos til cremet polenta med kylling. Så der er både helt simple måltider til de helt små og de mere smagsmæssigt udfordrende til de lidt ældre børn.

Men alle opskrifterne i bogen har det til fælles, at de er nemme at tilberede og ikke kræver en hel indkøbsvogn af ingredienser. De er desuden alle baseret på sunde fødevarer, hvoraf mange af dem sikkert er nogle, de fleste har i køleskabet alligevel.

De kræsne bliver ikke overset
Udover opskrifter indeholder "Mad til småfolk" en del information om ernæring og kost til børn fra 6-måneders alderen og op til 3 år.

Bogen klæder på den måde også forældrene på til barnets første måltid og holder i hånd gennem de forskellige stadier, som det lille barn skal stifte bekendtskab med madmæssigt.

Og skulle man have et barn, der viser sig at være kræsent, så giver bogen også inspiration til, hvordan man får barnet til at springe ud i nye smagsoplevelser.

Lige til at spise
"Mad til småfolk" er på alle måder en moderne kogebog til forældre, der vil andet end færdigmad, og som ikke spiser børnene af med hvad som helst.

Opskrifterne er lækre og indbydende, og det er bogen i sig selv også med sine fine billeder af skønne rollinger og flotte design.

Herudover er det en rigtigt god guide til de forældre, som gerne vil forsøge sig med hjemmelavet mad - uanset om det er hver dag eller bare, når man lige har tid til at bruge lidt tid og energi på at kokkerere i det små.

"Mad til småfolk - En sund start på livet" er skrevet af Karen Ansel og Charity Ferreia og er udgivet af Gyldendal den 12. august til vejl. udsalgspris på 249,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt