Aniston

Ladies' Night

En eftermiddag i skønhedens, forkælelsens og modens tegn.

Selvom det er en ganske almindelige efterårs-onsdag, kan man godt feste og hygge sig i godt selskab.

Det har e.l.f. Cosmetics og Starklint PR forstået. I hvert fald havde de sammen inviteret til Ladies' Night med fokus på sæsonens mode-, makeup- og hårtrends.

Kreer sæsonens hårlooks
Eftermiddagen bød bl.a. på hårtips til efterårets hotteste hårtrends fra ghd, som beskrev, at looket enten bør være meget opsat eller lidt tilfældigt - uden at være tilfældigt, naturligvis!

Med blot et stylingjern fra ghd og en række hårprodukter blev et par af sæsonens trends kreeret.

Blandt andet et flot og skødesløst look med løse, "tilfældige" krøller og en detalje med fletning bagerst på hovedet.

Smookey eyes og røde læber
e.l.f. Cosmetics og branch-manageren Emilie Delance præsenterede samtidig makeuplooks, der matchede de to meget forskellige udtryk, og forklarede et par af sæsonens trends, som bl.a. byder på et let smokey eyes-look og et mere ladylike look med mørkerøde læber og godt med rouge på kinderne.

Eftermiddagen bød desuden på et kig på MarMar Copenhagens kollektion til både børn og voksne, meget syndige cupcakes fra Chicalicious, skønne tasker, clutches og punge fra Nova, absolut fantastiske chokoladebarer fra Simply Chocolate og meget mere.


Se flere fotos i galleriet!
ANNONCE
Cupcakes fra Chicalicious - Ladies' Night Cupcakes fra Chicalicious
Skønne chokoladebarer fra Simply Chocolate - Må man anbefale Dark Marci?!! - Ladies' Night Skønne chokoladebarer fra Simply Chocolate - Må man anbefale Dark Marci?!!
Super stylet hår er en af sæsonens hotte hårtrends, som ghd præsenterede - Ladies' Night Super stylet hår er en af sæsonens hotte hårtrends, som ghd præsenterede
Det underspillede "jeg-er-lige-stået-ud-af-sengen-og-har-alligevel-drønlækker-hår" er også en af sæsonens store hårtrends i følge ghd - Ladies' Night Det underspillede "jeg-er-lige-stået-ud-af-sengen-og-har-alligevel-drønlækker-hår" er også en af sæsonens store hårtrends i følge ghd
Der blev dullet op og stylet med e.l.f. Cosmetics' skønne produkter - Ladies' Night Der blev dullet op og stylet med e.l.f. Cosmetics' skønne produkter
Del

Seneste nyt

Annonce