Aniston

[Konkurrence]: #makeupfrimandag

På mandag går det løs med Doves nye kampagne for naturlig skønhed.

En undersøgelse, som Dove har foretaget, viser, at mere end halvdelen af alle danske piger og kvinder mener, at de gerne ville værdsætte deres eget udseende mere – og hver tredje har et ønske om at føle sig smuk nok til at gå helt uden makeup. - [Konkurrence]: #makeupfrimandag En undersøgelse, som Dove har foretaget, viser, at mere end halvdelen af alle danske piger og kvinder mener, at de gerne ville værdsætte deres eget udseende mere – og hver tredje har et ønske om at føle sig smuk nok til at gå helt uden makeup.
Som du måske læste forleden, så skyder Dove meget snart deres nye kampagne, der skal få dig til at sætte pris på dig selv og dit udseende, i gang.

Kampagnen hedder "Makeupfri mandag", og hele konceptet går ud på, at du skal lægge et makeupfrit selfie op af dig selv på Doves danske Facebookside eller på din profil på Instagram med hashtagget #makeupfrimandag hver mandag i maj. 

Hele herligheden går løs mandag den 5. maj, som jo er den første mandag i maj, og løber så frem til den sidste mandag i maj. Og for hvert makeupfrit selfie, der uploades på Facebook eller Instagram, donerer Dove 5 kr. til velgørenhedsorganisationen Global Dignity.

Dove har afsat helt op til 100.000 kr. til formålet, så der skal 20.000 makeupfri selfies til, hvis de for alvor skal punge ud til fordel for den gode sag!


*** VIND DOVE HUD- OG HÅRPLEJE ***
For at få dig i gang med at tage makeupfrie mandagsselfies og for at sætte lidt yderligere fokus på den gode sag, har jeg fået lov til at forære lidt lækker Dove hud- og hårpleje til en værdi af 500 kr. væk til en heldig vinder.

Udfyld blot nedenstående konkurrenceformular, og du er med i lodtrækningen.

HVIS du vil øge dine chancer for at vinde, så lægger du et makeupfrit selfie op på Instagram med #makeupfrimandag og #anistondk og tagger mig, så jeg kan se dig @mrsanistondk. Det udløser et ekstra lod i puljen :) PS: Husk, at jeg kun kan se åbne profiler.


Konkurrencen slutter den 20. maj 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE