Aniston

Makeupfri mandag

Tag et makeupfrit selfie, vis det til verden, og støt en god sag.

En selfie! Dog med makeup - det er jo ikke maj endnu!! - Makeupfri mandag En selfie! Dog med makeup - det er jo ikke maj endnu!!
Har du selvtillid nok til at smide makeuppen en hel dag og vise dit sande ansigt? 

For nogen tid siden var jeg på besøg hos Dove, hvor vi bl.a. talte selvtillid. Og en af de ultimative måder at vise selvtillid på er at gå udenfor hoveddøren uden makeup. Nogle kvinder er seje nok til at gøre det hver dag, mens vi andre ikke engang kan finde ud af at gå ned i Netto efter en liter skummet uden at skulle have bare lidt makeup på (tænk nu, hvis man møder en, man kender, der også er løbet tør for mælk!)

For at sætte fokus på kvinder selvtillid, eller mangel på samme, lancerer Dove i maj en ny kampagne på deres Facebook-side. Kampagnen hedder "Makeupfri mandag", og det er netop, hvad det er.

Opfordringen eller udfordringen, om man vil, går simpelthen på, at vi skal lade være med at tage makeup på hver mandag i maj, tage et selfie af det makeupfri fjæs OG lægge det op på Doves Facebook-side til skue for hele verden.

Hele historien bag er naturligvis, at Dove gerne vil sætte fokus på naturlig skønhed og på selvværd. At vi skal turde smide masken og stå frem, som dem vi er.

For hvert selfie, der bliver uploaded, donerer Dove penge til Global Dignity, så på sin vis hjælper man både sig selv og andre ved at smide makeuppen for en dag. Husk blot hashtag #makeupfrimandag, når du uploader. Det gælder i øvrigt også Instagram.

Jeg er selv ved at tygge på, om jeg har lyst. Men det er en glimrende idé - for de modige!


Du kan se meget mere om Doves kampagner på deres danske Facebook-side.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce