Aniston

[Konkurrence] Keds - den originale sneaker

Nyd sommeren i et par farvestrålende og lette sneakers.

Vil du føle dig som Marilyn Monroe eller Audrey Hepburn på en ganske almindelig dansk sommerdag? Så ifør dig straks et par Keds!

Keds har eksisteret siden 1916 og har således været favoritfødtøjet for mange gennem årene, også den gudesmukke Audrey og den sexede Marilyn.

Og jeg vil sige, at jeg sagtens kan forstå dem. Keds er nemlig virkeligt skønne! De er så fine, enkle og oldschool. Derudover er de helt lette og meget bløde at gå i.
ANNONCE
Smøg bukserne op og træd i Audrey Hepburns fodspor. - [Konkurrence] Keds - den originale sneaker Smøg bukserne op og træd i Audrey Hepburns fodspor.
Jeg foretrækker Keds kombineret med bare tæer. Men på en lidt køligere dag kan et par skønne Happy Socks være med til at bevare det lette og lidt legesyge look. - [Konkurrence] Keds - den originale sneaker Jeg foretrækker Keds kombineret med bare tæer. Men på en lidt køligere dag kan et par skønne Happy Socks være med til at bevare det lette og lidt legesyge look.
At Keds historie kan følges helt tilbage til 1916 betyder dog ikke, at de på nogen måde er umoderne eller gammeldags. Tværtimod har de over årene udviklet sig, og hver sæson lanceres spændende nyheder.

Mine nye Keds har eksempelvis lidt glimmer på det ene sæt snørrebånd, hvilket de næppe har haft tilbage i det tidlige 1900-tal!

Fornyelse er en god ting. Men samtidig er der noget lækkert og oldschool over Keds' designs.
ANNONCE
[Konkurrence] Keds - den originale sneaker
Moderne og klassiske på én og samme tid
Da det amerikanske skofirma først lancerede deres sneakers i 1916, var de dog meget nyskabende. De var de sko, man ville ses i, og de var derudover praktiske, når pigerne ville "sneake" sig ind på deres kærester bagfra, fordi de, modsat meget andet af tidens skotøj, var helt lydløse, idet sålerne på Keds er lavet af overskudsgummi fra dækproduktion.

Udover at kunne bevæge sig lydløst er fordelen ved Keds dog også, at de sidder rigtig godt på foden, fordi de er smalle, og desuden er formet således, at de, i modsætning til de såkaldte "gårdsangersko", jeg betrådte barndommens gader i, giver støtte til svangen - selvom de er flade.

Keds er således en virkelig god og pæn sneaker! Det vidste Audrey Hepbrun og Marilyn Monroe dengang - og det ved Keds-fans som Charlize Theron, Katy Perry og jeg selv i dag :o)


Se nedenfor, hvordan du kan vinde et par fede Keds, så du også kan blive del af Keds' fanskare!

ANNONCE
Vind et par bordeaux Keds med to sæt snørrebånd - og et par fine matchende Happy Socks ... - [Konkurrence] Keds - den originale sneaker Vind et par bordeaux Keds med to sæt snørrebånd - og et par fine matchende Happy Socks ...
... ELLER et par fine pink Keds med glimmersnørrebånd (og ekstra hvide snørrer) samt et par matchende Happy Socks. - [Konkurrence] Keds - den originale sneaker ... ELLER et par fine pink Keds med glimmersnørrebånd (og ekstra hvide snørrer) samt et par matchende Happy Socks.
*** VIND ET PAR SKØNNE KEDS ***
Nu har du chancen for at vinde et par Keds i enten bordeaux eller skrig pink (!!) samt et par skønne, matchende Happy Socks.

Du skal blot svare på nedenstående spørgsmål samt udfylde, hvilken farve og størrelse du ønsker dig, hvis du er den heldige vinder. Husk desuden kontaktinfo.

Konkurrencen slutter den 5. juni 2013.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt