Aniston

Glade sommerdage med Happy Socks

Lad dine strømper gøre din dag lidt gladere.

Tiden, hvor sokker altid kun skulle være sorte, er forlængst forbi. Og perioden, hvor de kun skulle være hvide, taler vi slet slet ikke om ...

Nu må sokker nemlig gerne lave lidt larm og være en del af dit outfit. De vil ses - og bør ses! 

Og til det formål er Happy Socks helt perfekte. De er blikfang, findes i alskens mønstre og farver, der matcher eller mismatcher dit øvrige outfit, og så er de bløde, lækre og fine at kigge på.

Ja, faktisk, synes jeg ikke, man kan undgå at blive lidt glad i låget, når man hopper i et par Happy Socks - og det er vist også meningen.

Nye glade forårs- og sommersokker
I denne nye sæson er der naturligvis også smæk på farverne og mønstrene hos Happy Socks. Der er geometriske mønstre, de allestedsnærværende dyreprint, enkle modeller med farvet hæl og tå og mange mange flere.

De findes i gængse strømpemodeller, i korte ankellange modeller, som knæstrømper, som nylonsstrømper (ankel og hellange), med blød øvre kant og til både herrer og damer.

Og vigtigst af alt, så gør de dig og folk omkring dig i godt humør!


Happy Socks forhandles bl.a. hos Nørgaard på Strøget, Williams på Gammeltorv, Norr i Illum og hos Goggle i Elmegade. Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 39 16 33 33.
ANNONCE
Glade fødder i lækre leo-mønstrede Happy Socks. - Glade sommerdage med Happy Socks Glade fødder i lækre leo-mønstrede Happy Socks.
Pastelfarvede striber og en plads i solen. - Glade sommerdage med Happy Socks Pastelfarvede striber og en plads i solen.
Skønne mønstrede Happy Socks. - Glade sommerdage med Happy Socks Skønne mønstrede Happy Socks.
Cool leo-look Happy Socks. - Glade sommerdage med Happy Socks Cool leo-look Happy Socks.
Super cool striber med kontrastfarver på hæl og tå. - Glade sommerdage med Happy Socks Super cool striber med kontrastfarver på hæl og tå.
Vilde zebra socks. - Glade sommerdage med Happy Socks Vilde zebra socks.
Korte strømper, der er gode til sneakers og et stykke med bart på en sommerdag. - Glade sommerdage med Happy Socks Korte strømper, der er gode til sneakers og et stykke med bart på en sommerdag.
Milde zebrastriber fra Happy Socks. - Glade sommerdage med Happy Socks Milde zebrastriber fra Happy Socks.
Historien om de svenske Happy Socks startede på en overskyet forårsdag i Sverige i 2008.

Dengang udsprang Happy Socks af en vision om at sprede glæde ved at tage et hverdagselement (strømper og sokker) og gøre det til et farverigt stykke design.

Happy Socks var dengang desuden drevet af høje standarder for ultimativ kvalitet, håndværk og kreativitet. Hvilket er en filosofi, som Happy Socks fortsat efterlever.

Skaberne bag Happy Socks skulle, efter sigende, holde til i et 400 år gammelt skrigrødt sommerhus blandt kirsebærtræer og bærbuske i en park midt i Stockholm.


Se mere på Happy Socks hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE