Aniston

[Konkurrence]: Hjælp til dosering af vaskemidlet

Neutrals nye, parfumefri nyhed kan gøre hverdagens vasketøjshelvede lidt mere miljøvenlig.

Det er vist aldrig sket før, at jeg har luftet mit beskidte vasketøj på sitet. Men en gang skal jo være den første. 

Anledning for at tage vasketøjskurven og vasketøjet op er da heller ikke hvilken som helst. Det er en miljøvenlig en af slagsen. Og når det handler om at passe på miljøet, må vi jo alle gøre vores.

Sagen er den, at Neutral har lanceret en spændende nyhed, og indholdet i min vasketøjskurv, min vaskemaskine og jeg har været så heldige, at vi er blevet udsat for nyheden - nemlig Neutrals Vaskekapsler.

De nye vaskekapsler, der er parfumefri og allergivenlige som alle andre Neutral-produkter, hjælper til at dosere vaskemidlet, så vi ikke overdoserer og dermed forurener miljøet unødigt. Og det er en god nyhed, synes jeg!

For hvis jeg, der ofte vasker både to og tre gange på EN dag overdoserer hver evigt eneste gang, så bliver det noget være miljøsvineri - og herudover er overdosering også usundt for huden og for vaskemaskinen.

Overdosering er altså ren fy-fy. Men det kan faktisk være svært at dosere korrekt. Neutral mener dog, at de kender den helt rette mængde, der skal til, og derfor har de været så rare at putte vaskemidlet i små kapsler, som opløses, når de kommer i vandet i vaskemaskinen.
ANNONCE
Den lille kapsel, der kan gøre en stor forskel for miljøet. - [Konkurrence]: Hjælp til dosering af vaskemidlet Den lille kapsel, der kan gøre en stor forskel for miljøet.
Neutrals Vaskekapsler er således RET nemme at have med at gøre.

Man lægger bare en kapsel (to, hvis tøjet er meget beskidt) ind i tromlen. Kapslen skal ind, inden tøjet lægges i! Lægger man den ind oven på tøjet (og jeg taler af bitter erfaring, fordi jeg altid er for doven til at læse brugsanvisningen), så risikerer man, at kapslen hopper ind mellem gummiringen og lågen. Og så sidder den der og bliver bare til en fedtet masse. Så ind under tøjet med den.

Ja, og så tænder man maskinen på 30, 40 eller 60 grader. Kapslen opløses fuldstændigt i vandet, og vaskemidlet løber ud i maskinen, som det skal.

Det er mindst lige så nemt at bruge de nye Neutral Vaskekapsler som at bruge flydende vaskemiddel - og man slipper for at rengøre sæbeskuffen. Win!

Min mands første kommentar til vaskekapslerne var i øvrigt, at det da måtte betyde meget ekstra emballage. Men for det første kommer kapslerne i en pose, der ikke er lavet af synderligt mere plastik end en lille plastikpose. Og for det andet er kapslerne med de vaskeaktive stoffer lavet af selvopløseligt folie, som opløses helt i maskinen.

Der er dermed ikke rigtig noget skidt at sige om Neutrals Vaskekapsler. Jeg synes, de er en rigtig god idé, og de vasker i øvrigt vasketøjet rigtig fint rent!

Herudover har jeg tænkt mig at hapse et par stykker med i bagagen næste gang, jeg skal på ferie. For det kan være svært at opstøve parfumefri vaskepulver visse steder i udlandet - OG hvis jeg bare medbringer et par vaskekapsler, behøver jeg ikke at købe en større mængde vaskepulver, som jeg alligevel smider ud, når jeg skal hjem igen. På den måde bliver min næste ferie både lidt bedre for miljøet - og helt parfumefri.


Neutral Vaskekapsler findes til hvid vask og kulørt vask. De forhandles i COOP's og Dansk Supermarkedsbutikker til 26,95 kr. for 10 stk og 49,95 kr. for 20 stk.
ANNONCE
De små kapsler kommer i poser, der ikke fylder meget i skabet. - [Konkurrence]: Hjælp til dosering af vaskemidlet De små kapsler kommer i poser, der ikke fylder meget i skabet.
[Konkurrence]: Hjælp til dosering af vaskemidlet
*** VIND NEUTRAL VASKEKAPSLER ***
Du kar nu chancen for selv at vinde de smarte nye Neutral Vaskekapsler.

Svar blot på nedenstående spørgsmål, og husk at udfylde kontaktinfo, så deltager du i konkurrencen.


Konkurrencen kører frem til den 20. oktober 2013.

Vinderen får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt