Aniston

Konjac Sponge

Rens din hud på japansk facon.

Konjac svampe er en nyhed på det danske marked. Men de japanske rensesvampe er allerede en succes i bl.a. England.

Svampene er udviklet ud fra konjac-planten, som en en asiatisk kartoffelplante, som har været anvendt i forbindelse med skønheds- og sundhedsbehandlinger i over 1500 år i Japan.

Det enestående ved Konjac Sponge er nemlig, at de er gode til sart hud, og de ganske enkelt bruges til at rengøre huden med, fordi svampen både kan rense og exfoliere.

Man tager den naturlige svamp med i bad eller har den hængende ved siden af håndvasken til den daglige renserutine. Og den er både meget nem, skånsom og virkeligt behaglig at bruge, fordi den er blød og rund og samtidig renser meget blidt. 

Man kører den bløde svamp rundt på huden i små cirkler og stimulerer på den måde blodgennemstrømningen men uden, at den beskadiger huden.
 
Der er, med andre ord, ikke meget hokus pokus ved Konjac Sponge. Men det virker og giver rigtig fin hud efter blot få dages brug - og så vinder den virkeligt på, hvor rar den er at bruge på huden.

Og når så Konjac svampen er ved at være slidt eller er gået i stykker, så kan man kompostere den i en potteplante eller altankasse. Ret smart!


Konjac Sponge har en vejl. udsalgspris fra 99 kr. og findes til flere forskellige hudtyper.
ANNONCE
Konjac Sponge blev oprindeligt udviklet til babyer men viste sig hurtigt at være god til voksnes hud også. - Konjac Sponge Konjac Sponge blev oprindeligt udviklet til babyer men viste sig hurtigt at være god til voksnes hud også.
Svampene er testet til at være 100 % rene og fri for urenheder, potentielle bakterier og forurening, der kan være skadelig for huden. - Konjac Sponge Svampene er testet til at være 100 % rene og fri for urenheder, potentielle bakterier og forurening, der kan være skadelig for huden.
Del

Seneste nyt

Annonce