Aniston

Keds-kærlighed

De pæneste og mest iøjenfaldende Keds ever!

Keds-kærlighed
Jeg har tidligere skrevet i lange baner om, hvor gode Keds er at gå i ift. andre sko inden for samme kategori, og om hvor cool selve det enkle design er - og altid har været. Det vil jeg derfor slet ikke komme ind på. Min forelskelse har nemlig nået nye højder!

Keds er stadig den ultimative lette forårs- og sommersko. Og lige nu er Keds og lignende "lette sneakers" sandsynligvis hottere, end de har været i rigtig mange år. Dirty Dancing-stilen er over alt, og unge som lidt ældre hopper i de lette stofsko med gummisålen.

I denne kategori er Keds noget af det hotteste - og da specielt, når de vælger at tage en forholdsvis kedelig og anonym hørfarvet sko og dyppe den ned i en omgang helt pink maling. Sådan! Det er color blocking på fineste forårsfacon, og jeg er håbløst betaget af den nye model!

Den nye forårs-Keds kommer med både cremefarvede og pink snørrebånd. Men jeg er gået all in på sol, forår og lækre farver, så mine Keds har naturligvis pink snørrer, der matcher snuden. Og til sammen matcher de forårssolen noget så fint.

Jeg er vist nok mere end klar til at indtage KBH på den opsigtsvækkende og pink "nobody puts baby in the corner"-facon.


Keds Champion Dip Toe findes i pink og gul og forhandles til vejl. pris på 650 kr. Nærmeste forhandler oplyses på 39 16 33 33.
ANNONCE
Keds-kærlighed
Keds-kærlighed
Keds-kærlighed
Del

Seneste nyt

Annonce