Aniston

Instamoments fra Fuerteventura

Fuerteventura er smuk, den er rå, den er spændende - og så byder den på alskens lækkerier, gode oplevelser og masser af sol.

Hvis du længes efter lidt ferie, sol, sommer og varme, så kig med neden for i en række instamoments fra øen, som jeg besøgte i selskab med Apollo Rejser, der udbyder rejser til forskellige dele af Fuerteventura.

Se mere på Instagram under @missycls
ANNONCE
Det første kig på en palme på ferien er altid lidt magisk ... - Instamoments fra Fuerteventura Det første kig på en palme på ferien er altid lidt magisk ...
Lækre muslinger på Restaurant Avenida i Corralejo - bestemt et besøg værd! - Instamoments fra Fuerteventura Lækre muslinger på Restaurant Avenida i Corralejo - bestemt et besøg værd!
Uhm gazpacho med parmesan på La Mamma i Corralejo. - Instamoments fra Fuerteventura Uhm gazpacho med parmesan på La Mamma i Corralejo.
Solen skinner ikke altid på Fuerteventura, men du skal være mere end uheldig for at opleve skyer. Men det sker altså :) - Instamoments fra Fuerteventura Solen skinner ikke altid på Fuerteventura, men du skal være mere end uheldig for at opleve skyer. Men det sker altså :)
El Sombreros signaturret er naturligvis en sombrero! - Instamoments fra Fuerteventura El Sombreros signaturret er naturligvis en sombrero!
Solen bryder igennem skyerne ved Las Dunas. - Instamoments fra Fuerteventura Solen bryder igennem skyerne ved Las Dunas.
Fuerteventura består af rundt regnet 300 vulkaner, hvilket giver et helt specielt landskab. - Instamoments fra Fuerteventura Fuerteventura består af rundt regnet 300 vulkaner, hvilket giver et helt specielt landskab.
Casa Santa Maria i Betancuria har været nævnt flere gange i Michelin-guiden. - Instamoments fra Fuerteventura Casa Santa Maria i Betancuria har været nævnt flere gange i Michelin-guiden.
Et glas cava skal der til ... - Instamoments fra Fuerteventura Et glas cava skal der til ...
Smuk udsigt ved Ajuy og de store grotter, som man kan besøge, når blot bølgerne ikke er for høje. - Instamoments fra Fuerteventura Smuk udsigt ved Ajuy og de store grotter, som man kan besøge, når blot bølgerne ikke er for høje.
Stranden ved Ajuy er en såkaldt sort strand med næsten sort sand. - Instamoments fra Fuerteventura Stranden ved Ajuy er en såkaldt sort strand med næsten sort sand.
Udsigten ved Ajuy er på alle måder åndenødsfremkaldende. - Instamoments fra Fuerteventura Udsigten ved Ajuy er på alle måder åndenødsfremkaldende.
Classic! Ingen grund til at sige mere :) - Instamoments fra Fuerteventura Classic! Ingen grund til at sige mere :)
Der er rig mulighed for en fed fisketur på Fuerteventura. - Instamoments fra Fuerteventura Der er rig mulighed for en fed fisketur på Fuerteventura.
Del

Seneste nyt

Annonce