Aniston

Instagrams fra livet

Noget om at være mor i en verden af lækkerier, masser af varme og sommer.

Når man er blevet mor, bliver ens lod at passe godt på barnet, sørge for det trives, får tøj på kroppen og mad i munden. Man får også lov til at stå tidligt op hver morgen - også selvom det er søndag - og man skal lægge øre til mange sjove konstateringer fra barnets side. Er man i øvrigt heldig, falder der også masser af kys og kram af.

Men noget, der også hører med, er, at man skal dele på en måde, som man måske ikke havde regnet med. Det, der er mit, er nemlig også lillemandens - og omvendt!

Det betyder, at når lillemanden har taget en æbleskive til institutionens juleafslutning, og han pludselig beslutter, at den kan han ikke lide alligevel, så er jeg nærmest tvangsindlagt til at spise resten. Og omvendt så må han jo smage alt, hvad der er mit - eller tage det hele, hvis det er det, han har lyst til.

Netop det faktum har fået mig til at sætte stor pris på at have lov til at nyde mad og drikke.

For det er ikke så tit, jeg rent faktisk får lov, inden det bliver hevet ud af hånden på mig. Det har desuden fået mig til, med et stort smil på læben, eksempelvis at give alt for mange penge for en kop kaffe, når vi er på farten. For det ved han godt, at han ikke må få, selvom han påstår, at han godt kan lide Baressos Iceblend! En god kaffe latte fra Baresso, Coffee Collective eller Riccos er altså helt MIN egen!

Heldigvis har det været en uge med masser af sol, god kaffe, mad, kage, varme på 4. sal og alt det andet ...


Se flere instagrams fra livet på Instagram: @MISSYCLS
ANNONCE
Mandag fejrede jeg min fødselsdag på job med lidt hjemmebag. Det blev til gode, og lidt sunde, muffins med masser af frugt, havregryn og andre lækkerier. Og ja, jeg fik også selv nydt én, mens jeg sad i ro og fred foran min computer. - Instagrams fra livet Mandag fejrede jeg min fødselsdag på job med lidt hjemmebag. Det blev til gode, og lidt sunde, muffins med masser af frugt, havregryn og andre lækkerier. Og ja, jeg fik også selv nydt én, mens jeg sad i ro og fred foran min computer.
Tirsdag stod den på møde i Odense. Det betød halvanden times togtur med kaffe og croissant fra 7-Eleven. Egentlig burde jeg havde arbejdet på hele turen, men jeg tog lige ti minutters time-out med MetroXpress og morgengodter. - Instagrams fra livet Tirsdag stod den på møde i Odense. Det betød halvanden times togtur med kaffe og croissant fra 7-Eleven. Egentlig burde jeg havde arbejdet på hele turen, men jeg tog lige ti minutters time-out med MetroXpress og morgengodter.
Det har været varmt i denne uge! Meget varmt! Men med instantkaffe, mælk og en lille kugle vanilieis fra Carte D'Or kan man faktisk blende sig til en alletiders hjemmegjort iskaffe. Den blev nydt på altanen, og det var dejligt! - Instagrams fra livet Det har været varmt i denne uge! Meget varmt! Men med instantkaffe, mælk og en lille kugle vanilieis fra Carte D'Or kan man faktisk blende sig til en alletiders hjemmegjort iskaffe. Den blev nydt på altanen, og det var dejligt!
Hubbies fødselsdagsgaver ankom i denne uge. Mit smukke nye tæppe fra Hay og mit første nummer af Eurowoman som abonnent. Jeg er spændt på, hvornår jeg egentlig får tid til at læse det ... - Instagrams fra livet Hubbies fødselsdagsgaver ankom i denne uge. Mit smukke nye tæppe fra Hay og mit første nummer af Eurowoman som abonnent. Jeg er spændt på, hvornår jeg egentlig får tid til at læse det ...
28 grader i København er en dejlig ting! Men det bliver godt nok hedt oppe under taget på så lun en sommerdag. Thank God for altaner. - Instagrams fra livet 28 grader i København er en dejlig ting! Men det bliver godt nok hedt oppe under taget på så lun en sommerdag. Thank God for altaner.
En ledig stund i løbet af ugen blev, for en gangs skyld, ikke brugt på at lægge neglelak. I stedet blev nye neglestickers fra L'Oréal taget i brug. (top: 3.1. Phillip Lim fra Another Nué, Ring: McQ fra Alexander McQueen) - Instagrams fra livet En ledig stund i løbet af ugen blev, for en gangs skyld, ikke brugt på at lægge neglelak. I stedet blev nye neglestickers fra L'Oréal taget i brug. (top: 3.1. Phillip Lim fra Another Nué, Ring: McQ fra Alexander McQueen)
Det har ikke kun været en varm uge. Den har også været hektisk. Derfor valgte jeg at invitere mine to mænd på sushi fra Sushi Day på Frederiksberg for at fejre, at det var weekend. Sushi Day er i øvrigt blandt mine absolutte sushifavoritter - mums! - Instagrams fra livet Det har ikke kun været en varm uge. Den har også været hektisk. Derfor valgte jeg at invitere mine to mænd på sushi fra Sushi Day på Frederiksberg for at fejre, at det var weekend. Sushi Day er i øvrigt blandt mine absolutte sushifavoritter - mums!
Fotodokumentation kan være vigtigt for at bakke en påstand op! Og dette illustrerer meget godt, hvordan mit også altid er lillemandens. I går var vi i Fields og på Joe and the Juice, og jeg vaklede mellem en kaffe og en juice. Det blev en juice, som jeg fik en lille tår af, inden lillemanden sagde: "Vi drikker den sammen, mor!" Yeah right! Næste gange bestiller jeg en kaffe *skumle* ... - Instagrams fra livet Fotodokumentation kan være vigtigt for at bakke en påstand op! Og dette illustrerer meget godt, hvordan mit også altid er lillemandens. I går var vi i Fields og på Joe and the Juice, og jeg vaklede mellem en kaffe og en juice. Det blev en juice, som jeg fik en lille tår af, inden lillemanden sagde: "Vi drikker den sammen, mor!" Yeah right! Næste gange bestiller jeg en kaffe *skumle* ...
Del

Seneste nyt